İkizler Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_terazi-burcu

İkizler Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Terazi ve ikizler burcu hava grubundan olduğu için anlaşamama gibi bir sorunları olmayacağını düşünüyorum. Birçok ortak yönünüz var ve temeliniz sağlam diyebiliriz. Terazi erkeğinin cazibesi ve zekâsı da birçok şeyi kolaylaştıracaktır. Neşe ve yaşama zevki özellikle Terazi erkeklerinde görülür. Akıllı ve hareketli kadınları sever ve sizin değişken fikirlerinizi de çok kolayca kabullenir.

İki burç da hava grubundan olduğundan aralarında uyumlu bir ilişki olabilir. Genel anlamda ikisi de uçarı ve değişkendir. İkisi de özgürlüğüne düşkündür. Bunun yanında Terazi erkeği daha sevecen ve romantiktir. İkizler kadını ise zeki ve konuşkandır. Bu özellikleriyle Terazi’yi kolayca etkiler. Terazi detaycı olduğundan göz zevkine hitap edecek bakımlı kadınlardan hoşlanır. İki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Eğer sadakat konusunda problem yaşamazlarsa eğlenceli bir birliktelik yaşayabilirler.

Genel olarak Terazi burçları hayalperesttir, idealisttir ve birçoğunun ayağı yere basmaz. Ancak bu burcun neyin doğru, neyin yanlış olduğu konusunda iç güdüleri kuvvetlidir. Birlikte sosyalleşmekten hiç bıkmayacak bir çift. Birbirlerini anlama konusunda oldukça başarılı olan İkizler ve Terazi, aşk ilişkisinde de kusursuz bir çift olabilir. Neyin bir ortamda uygun olduğunu ve kime nasıl davranılacağını Terazilerden iyi bilen olmaz. Sosyal ilişkilere getirecekleri denge ve anlayış her türlü ilişki için olumludur. Terazi en romantik burçtur, aşk için yaşarlar. Kendilerini tamamlayan bir ruh eşini bulduklarında aşklarını filmlerdeki gibi yaşamak isterler. Evlilik, bu ilişkileri bir sanat olarak gören burç için korkutucu olabilir. İlişkilerde sadık kalabildikleri gibi bu ilişki süresinde başka birinden etkilenme ihtimalleri de vardır.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Sizi ne zaman ciddiye alması gerektiğini bilir. Kendisi de hareketli olduğu ve bir seçim yapmak ona zor geldiği için, hareketlerinizi çok iyi anlayacaktır. Problemleri değişik açılardan değerlendirme tarzı, kesin bir karar almasını zorlaştırır. Terazi erkekleri çok seçicidirler ve her kadınla ilişkiye girmezler. Buna karşın vefalı ve sadıktırlar. Kadınsı güzelliğinize değer vermesini bilir, üzerinizdeki en küçük yeni bir giysiyi bile fark eder ve iltifatı esirgemez. Biraz hayalci ve romantiktir, her zaman kalbinizin derinliklerine işleyecek güzel ve çekici sözleri bulur. Sanatta zevkleriniz ortaktır, sanatkar olduğu bile söylenebilir. Bu duyarlılığa rağmen, onu başkan rolünde veya öğretmen olarak da görebilirsiniz.

Terazi erkeği, özgürlük isteğinize her zaman saygı duyacaktır. Hiçbir zaman özel hayatınıza girmeye veya sırlarınızı öğrenmeye çalışmaz. Bu sizde, yeterince sevilmediğiniz duygusu yaratmasın, sadece sizi kısıtlamak istemediğini bilmelisiniz. Kendisi de baskı altına alındığı veya gözlendiği hissine kapılmaktan nefret eder.

İkizler burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment