İkizler Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_akrep-burcu

İkizler Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
İkizler kadını ve Akrep burcu için bu ilişki biraz umduğunun dışında olabilir. Akrep sokması ölümcül olabilir.. 🙂 Kadınlar üzerinde neredeyse hipnoz etkisi yaratır. Birçok kadın bu kıskanç ve sahiplenici erkeğin yanında, kendilerini unuturlar. Gerçek bir zorba olduğu söylenebilir, ona “hayır” demeyi başaramazsınız. İki tarafında cinsel çekiciliği kuvvetlidir. Yine de bu ilişki yıkıcı ve tehlikeli olabilir.

Akrep erkeğinin kıskançlığı, İkizler kadınını çileden çıkaracağı için ilişki biraz zor olacaktır. Ancak bu iki tip doğal cazibelerinden dolayı birbirlerini fazlasıyla çeker. Akrep erkeği duygusal, tutkulu ve çekicidir. Güven ve sadakat onun için çok önemlidir. Güveninin suistimal edildiğini hissederse karşı tarafa acı çektirmek için elinden geleni yapar. Bu ilişkinin yürüyebilmesi için İkizler’in Akrep’in hükmedici tavırlarından rahatsızlık duymaması çok önemlidir. Aksi halde ilişki kısa soluklu olabilir.

İkizler ve Akrep burcunun temel olarak birbirleri ile çok iyi anlaşmaları zordur. Akrep katı görünse de duygusal bir burçtur. İkizler ise duygusallık yerine heyecan ve macera arayışı peşindedir. Ayrıca ikizler, sıkıya gelemez. Akrep’in kıskançlığını ise bilmeyen yok. İkizlerin sürekli gezmesi ve sosyalleşmesi, akrep burcunu delirtmeye yetecektir. Özellikle ikizler, eğer akrebin ihtiyaç duyduğu güveni sağlayamazsa, akrep burcunun kıskançlık krizlerine hazırlıklı olmasını tavsiye ediyoruz, çünkü akrep güvensizlik yaşadığında, partnerini bir kafeste yaşıyormuş hissi yaşatabilir. O nedenle, bu ikili güven problemini aşmakta sorun yaşayabilir.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Akrep burcunun size uygun olup olmadığından kuşku duyacaksınız. Hayallerinizden acımasızca koparabilir. O da sizin gibi evcimen değildir, ama rahatına düşkündür ve onunla ilgilenecek ve arka planda kalacak bir kadın aramaktadır. Liderliği elde etmek için çabalar ve bu dünyada kendi çizdiği yolu izler. İş hayatında açgözlüdür, ekmeğinin elinden alınmasına izin vermez. Akrep esas olarak başına buyruk bir insandır ve pek arkadaşı yoktur. Kendine aşırı güvenini biraz abartılı bulabilirsiniz. Sabit görüşleri ona, başkalarının bakış açısını düşünme fırsatı vermez. Büyük bir olasılıkla sizin politik görüşlerinizi paylaşmayacaktır ve siz de onun görüşlerine, sadece onu gerçekten seviyorsanız, katlanacaksınız. Dinsel konulara büyük ilgisi vardır.

Spor onun için çok önemlidir. Ailesini ve çocuklarını çıldırasıya sever, onları sıkı bir disiplin, ama büyük bir sevgiyle eğitir. İyi ve kötü anlarda onun yanında olursanız, heyecanlı bir beraberlik yaşarsınız.

İkizler burcu kadını ve Akrep burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment