İkizler Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_yay-burcu

İkizler Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu
Özgürlüğüne düşkün bir burçtur yay. Bir ilişki için özgürlüğünü kaybetmek istemez. Onu, hiçbir şeye zorlamayacağınız için ona uygun bir eş olmanıza rağmen, bir Yayı kendine bağlamak çok zordur.

İkizler kadını pratik zekası ve neşeli tavırlarıyla Yay erkeğini kolayca etkiler. Yay erkeği de konuşkan ve dışa dönük oluşuyla ele avuca sığmayan bir karakter çizer. İkizler ve Yay genel anlamda iyi anlaşır ve uyumlu bir ikili olur. Ancak uzun vadede bağımsız kişiliklerinden dolayı birbirlerinden kopma ihtimalleri çok yüksektir. İlişkide iki taraf da bağlanmaktan korkar. Aşk ilişkileri bitse bile dostlukları mutlaka devam edecektir.

Kaygısızlığın arkasında ne istediğini iyi bilen bir insan gizlidir. Kısa bir iş ya da uzun bir konuşma fark etmez, beraber geçirdiğiniz her an ateşli, şaşırtıcı ve harikulade olacaktır. Tam anlamıyla bir iyimserdir, çok sevilen bir misafirdir. Doğruluğu; dürüstlüğü ve açıklığıyla bazen insanları gerçekten şaşırtır, çünkü bu herkeste görülen bir özellik değildir. Ahbaplığı sever ve ilgi odağı olmaktan hoşlanır.

Aslında şöylede diyebiliriz. Zıt kutupların birbirini çektiğini mi görmek istiyorsunuz? O zaman ikizler ve yay ikilisine bakın. Birlikte oldukça iyi vakit geçirecekleri aşikar. Her ikisi de oldukça sosyal burçlar olduklarından, bolca arkadaşları vardır. Bu da, sohbet ederken birbirlerine anlatacakları çok şey olduğu anlamına geliyor. Diğer çiftler gibi monotonluktan uzak olacak ikizler ve yay ikilisi, bizden 10 üzerinden 8 puanı hak ediyor. Birbirlerinin ihtiyaç duyduğu duygu akışını sağlayabilirlerse, aşkta oldukça uyumlu bir çift olacaklar. 6 ay arayla dünyaya gelen bu ikili, iyi bir ilişki nasıl olmalıdır sorusunun cevabını verecek. İkizler ve yay burç uyumu sınıfı geçiyor. Tek sorun, arkadaşlarından birbirlerine vakit ayıramamaları olacaktır!

Bunu da oku :  Terazi Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

İkizler burcu kadını ve Yay burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment