İkizler Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_kova-burcu

İkizler Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Karakterleri ile bu ilişkiyi düzene sokabilirlerse, uzun ömürlü bir ilişki olabilir. Bu iki burcun önemli noktası ne istediklerini bilmektir. ikizler ve kova burçları birbirlerine o kadar iyi anlaşabilir ki ama bir anda da uçurumlar oluşabilir. Bu yüzden bu iki burcun istek ve amaçları doğrultusunda ilerleyecektir bu ilişki.

Her iki burç da hava grubundandır ve aralarında uyumlu bir ilişki olacaktır. İkizler kadını gibi Kova erkeği de değişken ve neşelidir. Ayrıca ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu iki tip birbirini oldukça çekici bulur ve iyi arkadaşlık kurar. Seksüel açıdan da oldukça uyumludurlar. İstek ve arzularını birbirlerine ifade etmekten çekinmezler.

ikizler burcu pek ilişkilerin insanı değildir. Burçlar dünyasında çift karakterli olarak tanıdığımız ikizler burcu, Sosyalleşmek, arkadaşları ile vakit geçirmek onun için çok önemlidir. Bu nedenle yengeç ve balık gibi duygusal ve sakin burçlarla anlaşması biraz zordur. Ancak onun gibi sosyal bir burç olan kova da en az onun kadar hareketli ve zordur.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

Kova burcuda pek ilişkilerin insanı değildir. O, özgürlüğüne çok düşkündür. Genellikle kendi ayakları üzerinde durmayı başara bildiklerinden, evlenmeleri bir hayli uzun sürebilir. Ancak ikizler burcu da en az onun kadar evlilik burcu değildir. Onun bu tavrı ise hovarda oluşundandır. Burçlar dünyasının en şıpsevdi burcu olan ikizler burcunun aşık olması için, karşısındaki insanda onu çeken büyük bir şey olmalıdır.

Kova burcu, tavırları ile onu kendine aşık etmeyi başarabilirse, ikili için iyi bir ilişki başlangıcı olabilir. Bu ilişkinin uzun ömürlü olup olmaması ise tamamen bu ikilinin elinde. Birbirlerinden sıkılmamak için, ilişkiyi zora koşmamaları gerekiyor. Her ikisi de istedikleri zaman arkadaşları ve sevdikleri ile vakit geçirebilmeli. Bu da ilişkilerini daha harika bir hale getirebilir. Çünkü her ikisi de kısıtlanmaktan hoşlanmaz.

İkizler burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %90 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment