İkizler Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_balik-burcu

İkizler Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu
Bu ilişkide ikizlerin anlayışlı olması gerekmektedir. Balık burcu duygusal bir yapıya sahip olduğundan, başbaşa vakit geçirmek isteyen balık burcu, ikizlerse sosyallesmek isteyen bir yapıya sahiptir. Bu noktada bu iki burç zıt düşebilirler. ikizlerin korkup kaçmasına neden olabilir. Başlangıçta harika olup sonradan ateş sönebilir. Bu nedenle ikisinin de ilişki için emek vermesi gerekiyor.

İlk başta hareketli ve heyecan verici bir birliktelik gibi görünse de İkizler ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler kadını, dışa dönük ve konuşkandır. Balık erkeği ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Balık erkeği, pek konuşkan değildir ve İkizler burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Seksüel yönden de birbirlerinin isteklerini karşılayamazlar.

Balık burcu dünyanın en uysal, en duygusal en saf insanları olan balıklar, hovarda ve çapkın ikizler burçları ile ne kadar anlaşabilir? Bunun cevabı, ilişkinizde saklı. Yatakta başarılı olacakları kesin, ancak aşk ilişkilerini yürütmek için biraz çaba göstermeleri gerekiyor. İkizler, bir balık bulduğunda onu bırakmamalıdır.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Romantizmi, balık ile doruklarda yaşayabilir, bu da ikizlerin balıktan vazgeçmemesi için nedenlerinden biridir. Balığın aşkı, ikizleri etkilemeye yeter. Tutkulu ve sadık bir aşık olan balık, ikizlere aşık olduğunda bu ikilinin birbirine katacakları çok şey olacaktır. Eğer balık evde oturmak yerine ikizler ile sosyalleşmeyi başarırsa, birlikte iyi bir ikili olabilirler.

Balık burcu, bir çok yönü ile ikizler burcundan farklıdır. Öyle ki onun duygu dünyası, ikizler burcunun anlam veremeyeceği kadar yoğundur. İkizler burcu işin daha çok eğlence kısmındadır. Entelektüel zevkleri ile onun oldukça aktif ve sosyal bir burç olduğunu söyleyebiliriz. Balık burcu, cinselliğe farklı bir açıdan bakar. Ona göre cinsellik iki kişi arasında çok özel bir şeydir. Sevdiği ile cinselliği yaşamaktan büyük keyif alır. Bu ilişki, yatakta oldukça uyumlu olabilir. Ancak günlük hayattaki başarıları tamamen bu ikiliye bağlıdır. İlişkiye başlarken, bu ilişkide birçok iniş ve çıkış olacak, hazırlıklı olmalısınız.

İkizler burcu kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment