Yengeç Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu

yengec-burcu_basak-burcu

Yengeç Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Yengeç kadınının her şeyden önce başak burcundan aradığı ve beklediği sıcaklık ve emniyettir. Sizi koruyucu olarak, cesaret gereken durumlarda yengeç burcunda sıkça görülür ona destek olacak güçlü bir eş olarak görmek ister. Ama asla yengeç burcunu kandırmaya çalışmayın. Sizin sinirleriniz de demirden değildir. Yengeç kadını olarak başak burcuna rol yapmaya veya burcunuzun özelliklerini olmadığı gibi göstermeye çalışırsanız başak bunu hemen hissedecektir. Başak burcu seçkin, zarif çok iyi bir iletişimci ve hoş sohbet edilecek kişiliğe sahiptir. Kelimeleri çok iyi kullanır ve çok iyi yazı yazar, insanlara yakın ve sevimli davranır ve sizi sevdiklerini kolayca belirtebilir. Ona çok çabuk aşık olduğunuzu göreceksiniz. Siz su elementi, Başak ise toprak , beraberliğiniz harika olacaktır. Başaklara kolayca aşık olup bir ömür boyu sevebilirsiniz, çünkü başak aşık olunacak bir kişidir.

Yengeç kadını ile Başak erkeğinin pek uyumlu ilerleyen bir birlikteliği olmayacaktır. Yengeç burcunun duygusallığına Başak burcunun mantıklı yaklaşımı iki tarafın da beklentilerinin karşılanmamasına neden olabilir. Başak burcunun prensipleri ve bu prensiplere olan bağlılığı Yengeç kadını için zorlayıcı bir unsurdur. Aralarında yaşanacak iletişim kopuklukları geniş zaman diliminde birliktelikleri için ciddi sorunlar yaratabilir. Yengeç burcu kadını her en kadar iyi niyetli davransa da, Başak erkeğinin temposuna ayak uyduramayacağı için ilişki sonunda mutsuz olabilir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç burcu Başak burcunun keyifli bir birliktelikleri olabilir çünkü birbirinizi tamamlayıcı pek çok özelliğe sahipsiniz. Böylece eksiklerini de tamamlayabiliyorsunuz. Hassas ve güvene önem veren Yengeç burcu için Başak akılcı ve becerikli tavrı ile iyi bir partner olacaktır. Başak iş bilen, detaylardan hoşlanan ve ama aynı zamanda alçak gönüllü olabilen bir burçtur. Sabırlı ve pratik Başaklar Yengeçlere her konuda yardımcı olabilirler. Başak ise Yengeç’in duyarlı yapısından etkilenirler ve böylece aralarında ortak bağlar yeşerebilir. Yengeç’in yumuşak kalpli olmasından, ve cömertliğinden Başak çok şey öğrenecektir. Aranızda farklılıklar olsa da bunları arkadaşça bir çözümle halledebilecek uyuma sahipsiniz. Ancak Başak detaylara aşırı bir biçimde takılırsa, Yengeç endişelenmeye başlayabilir. Eğer bu bir iş birliği ise, Başak Yengeçlerin kendisini ifade etmesine yardımcı olacak, onu daha organize kılacaktır. Gerektiğinde her ikinizde uzun saatler çalışabilecek yapıya sahipsiniz.

Yengeç kadını Başak erkeğiyle daha yakın bir ilişkiye girecekseniz, bazı şeyleri daha baştan açıklığa kavuşturmalısınız tezatların dünyasına itile bilirsiniz. Siz olaylar hakkında duygusal kararlar veren birisiniz, buna karşın o aklın insanıdır. Sizinkiyle karşılaştırıldığında, anlayışının daha soğuk ve keskin olması sizi şaşırtacaktır. Yengeç burcu Başak için, fazla hassas ve derinden yaralanabilecek şekilde kırılgandır, denir. Yengeç kadını kabul etmese de çok kırılgan olduğu bir gerçektir. Bu onun en büyük özelliğidir. Bir aşık olarak Başak, size çok çekingen görünebilir.

Onun erotik isteklerini keşfetmek ve alevlendirmek size düşmektedir, bundan sonra onun soğuk ve sıkıcı maskesinin altında, nasıl bir ihtirasın yattığını görebileceksiniz. Böylelikle hayatı boyunca sürecek sevgisinden emin olabilirsiniz. Başağın tatlığı, esprileri, size olan ilgisi, özeni sizi çok mutlu edecektir. Onun yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz, bu ilişki çok iyi olacaktır.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç burcu kadını ve Başak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment