Yengeç Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

yengec-burcu_terazi-burcu

Yengeç Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Yengeç burcunun Terazi burcuna aşık olmanıza şaşırmamalı, onun dengeli ve kararlı bir yapıya sahip olaması terazi burcunun, bu özellikleri ile yengeç burcuna güven verir. Terazi burcu insanı, hoş, çekici ve dayanılmaz cazibesiyle sizi etkilemiştir. Terazi burcu, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü okşar, kaba saba hiç bir yönü yoktur. Yengeç ve Terazi ikilisinin ilişkileri pek kolay bir beraberlik olmayabilir ancak yine de anlaşma zemini hazırlandıktan sonra daha iyi hale gelebilir.

Yengeç kadını Terazi erkeğinin hoş, çekici ve dayanılmaz cazibesinin karşısında kayıtsız kalamaz. Ancak Terazi`nin sürekli dış dünya ile ilişki içinde olması, Yengeç’in daha içe dönük ve ailesine bağlı yapısı aralarında sorun oluşturabilir. Terazi erkeğinin ise eğlenceye ve insanlara ihtiyacı vardır. Terazi burcu geleceğini pek düşünmez ya da düşündüğü kadarı Yengeç kadını için yeterli olmayabilir. Uzun vadede çıkan sorunlara ortaklaşa çözüm bulunmazsa bu ilişkinin ömrü kısa olabilir.

Terazi hava elementinden bir burç olduğu için objektif ve ilişkilerinde bir mesafe koyan bir burçtur. Zira Satürn bu burçta yücelir. Halbuki Yengeç kolay yaralanabilen bir burçtur ve Terazinin yeteri kadar içten olmadığından şüphelenebilir. Bu şüphesinde her zaman haklı olmasa da Teraziler de Yengecin yeteri kadar objektif olmadıklarından şikayet edeceklerdir. Ancak iki burç da, kavga ve gürültüden hoşlanmadıkları için, aralarındaki huzursuzluğun üstesinden gelmeleri çok da zor olmayacaktır.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu 2019 Yorumu

Genellikle bu ilişki Yengecin kendini çok iyi hissetmediği, aşırı alıngan durumlarda zorlanacaktır. Böyle zamanlarda Terazinin aşırı doğrucu olması ya da duyguları bir tarafa koyarak hareket edebilmesi yüzünden Yengeç çoğu zaman gereksiz kaprislere ve yanlış anlamalara yol açabilir. Ayrıca her iki burç da öncü olduğu için böyle durumlar kişilik çatışmalarına da yol açabilir. Aşk beraberliğinde son derece romantik olabilirsiniz. Eğer iki harita arasında diğer destekler de varsa, bu ilişki uzun vadeli de olabilir.

Yengeç ve Akrep her ikisi de ailelerine ve sevdiklerine bağlı kişiler oldukları için, bu ilişki tutkulu bir beraberlik olacaktır. Hava elementine mensup terazi burcu ve su grubuna mensup yengeç burcu birlikteliği, zaman zaman zorlu ama bir o kadar da heyecanlı ve sevgi dolu bir ilişki olacak. Bu ilişkinin başında, terazi burcunun önüne koyduğu duvarları yıkmak yengeç burcuna düşüyor. Onu sevdiğine inandırması gerekiyor, çünkü yengeç burcuna mensup kişiler duyguları ile hareket etmeden önce güvenmek ister.

Aşkta iyi bir başarı yakalayan yengeç burcu ve terazi burcu ikilisi, iş hayatında da oldukça başarılı olabilirler. Bu ikilinin iyi birer arkadaş olacaklarını da söylemek yanlış olmaz. Terazi, duyguları ile hareket eder gibi görünse de, doğruların ve gerçeklerin her zaman farkındadır ve bir ilişkinin olmayacağını anladığında oradan kaçıp uzaklaşabilir, bu durumda yengeç burcuna büyük iş düşüyor. Terazi de en az Yengeç kadar duygusallığa ihtiyaç duyar. Dolayısıyla bu çiftin cinsel yaşamı romantizmle bezenmiş, nezaketten ve yumuşaklıktan asla uzaklaşmayan bir birlikteliktir. Duygularını rahatlıkla konuşması ve davranışlarıyla ifade edebilen Terazi Yengeç’in rahatlamasında önemli bir rol oynar.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment