Yengeç Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu

yengec-burcu_akrep-burcu

Yengeç Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Yengeç ve Akrep burçları ikisi de Su elementindeki bu burçlar oldukça iyi uyum anlaşan bir çifttir. Eğer bir akrebi 3 kelimeyle tarif edin deseler 3 kelimem de tutku olurdu. Kuvvetli bir iradeye ve gelişkin rezervlere sahip Akrep, Yengeçin endişelerini nasıl dindireceğini ve duygusal olarak onu nasıl tatmin edebileceğini çok iyi bilir. Duygularını içinde yaşasa da, çok derin bir duygu dünyasına sahip olan akrebi anlayabilecek burçlardan biri de yengeç burcudur.

Yengeç kadını ile Akrep erkeği arasında son derece seksi ve sağlam bir ilişki olabilir. Yengeç kadınının korunma ve güvenilir bir yerde kendini hissetme arzusu kendisini Akrep erkeğinin kollarına bırakmakla sonuçlanacaktır. Birlikte bütün bir günü yatakta geçirebilirsiniz! Akrep erkeği ile Yengeç kadınının istekleri hemen hemen aynıdır: Ev hayatı, kendine ait özel hayat, çocuklar ve hayatın sonuna kadar harika bir seks! Akrep biraz sabit fikirlidir. Onunla bir çok konuda konuşarak sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Aynı elementten olmanız sayesinde aranızda konuşma geçmese de, içinde bulunduğunuz duygusal ortam ve sezgiler sayesinde birbirinizi derinden anlayabilirsiniz. Yengeç pek çok eksik özelliğini Akrepte bulacak ve ona doğal biçimde çekilecektir. Zira Akrep gizemli, kararlı ve derinliği olan bir burçtur. Yengeç Akrep’teki tutkuyu keşfedecek ve kendisini aşka yakın bulacaktır. Ayrıca her iki burç da güvenlik içinde olmak isterler. Ancak bu beraberlik çoğu zaman, iki tarafında su elementinden olması dolayısıyla kimi zaman aşırı sessizleşebilir ve pek çok şey gizli olmaya da başlayabilir. Gerek Yengeç gerek Akrep gizleyici ve şüpheci olduklarından eğer bazı yanlış anlamalar söz konusu ise, tarafların birbirlerine derhal açık ve net olmaları gerekir. Aksi takdir de, güvensizlik yüzünden beraberlik yara alabilir.

Bu beraberlikte Yengeçler Akreplere hayata daha geniş bakma, merhamet gösterme yolunda yardımcı olabilir. Akrepler ise Yengeçlere daha cesur ve romantik olma yolunda destek vereceklerdir. Akrep burcunun arada bir size yönelen öfkesi ile nasıl baş edeceğinizi sezgileriniz sayesinde iyi bilirsiniz. Siniri ne zaman ve nerede sakinleştireceğinizi iyi bilirsiniz ve siz onu tatlılıkla, sezgilerinizle ve konuşarak yola getirmeye çalışın. Akrep, içinde gizlediği duygusallığını ve tutkusunu yengeç burcu ile su yüzeyine çıkaracaktır. Romantik bir burç olan yengeç burcu, tutkulu aşkı ile akrep burcunu etkilemeyi başaracak.

Akrep burcunun delici bakışları ve üzerindeki şeytan tüyü sayesinde, daha ilk anda yengeç burcunu etkilemeyi başaracaktır. Yengeç burcu, sevdiğini kaybetmekten korkar. Bunun için de onun istediği bir gibi olmaya çalışır. Onun bu çabaları, akrep burcunun da çok hoşuna gidecektir. Akrep burcu yaşamında cinselliğe yoğun şekilde ihtiyaç hisseder. Ancak cinsellik Akrep için de duygusallığın ve romantizmin farklı bir boyutudur. Dolayısıyla bu ikilinin seks yaşamı oldukça şefkatli ve duygusal, ayrıca doyurucudur.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kasım Ayı Yorumu

Yengeç burcu kadını ve Akrep burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment