Yengeç Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu

yengec-burcu_yay-burcu

Yengeç Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu
Yengeç Yay burcunun da sizler gibi geniş ve zengin bir hayal dünyasına sahip olması, birbirlerinden kolayca etkilenmelerine nedendir. Yengeç ve Yay burçları bu beraberlik pek olumlu ve iyi sayılmaz. Yay burcu, iyi eğitim almış, zeki, kültürlü, değişik ilgi alanları olan, her alanda farklı konularda söz sahibi olan biridir. Yay burcunun ilgi çekici konuşması sizi büyülemiş olmalı.

Yengeç kadını ile Yay erkeğinin bir araya gelmesi aslında çok da iyi bir fikir olmayabilir. Yay, iyi eğitim almış, kültürlü, değişik ilgi alanları olan biridir. Onun ilgi çekici konuşması Yengeç kadınının dikkatini çekse de gelecekte pek de uyumlu bir birliktelik olmayabilir. Yengeç burcu sezgilerinize göre hareket ederken, Yay akılcı ve analitiktir. Yay zaman zaman kibirli, küstah ve nezaketsiz olabilir. Yatakta ise Yay eğlenceli ve atletiktir, Yengeç kadını ise derin ve duygusaldır. Bu iki burç ilk başta birbirlerinden etkilenseler de gelecekleri yoktur.

Bunu da oku :  Koç Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği Uyumu

Sonuçta su elementinden olan yengeç ateş elementinden olan yay bu iki burç birbirinden son derece farklı karakterde oldukları için anlaşmak pek de kolay olmayacaktır. Yengeçler duyarlı, güvenliklerine düşkün ve yeni bir risk almak için uzun uzadıya düşünebilen yaratıklardır. Halbuki Yaylar çok daha dışa dönük, enerjik ve sürekli macera peşinde koşabilecek cesarete sahiptirler. İşin kötüsü Yaylar özgürlüklerine çok düşkündür. Yengeçler ise sevdiklerini kıskaçları ile sıkı sıkıya yakalamak isteyen, kolay endişelenen ve daha muhafazakar olabilen yapıdadırlar. Anlayabileceğiniz gibi, bu ikiliyi bir arada tutabilmek pek kolay olmayacaktır. Ancak iki tarafın haritaları arasında destek veren başka ögeler varsa, örneğin Yengeç burcunun yükseleni Yayla uyum içindeyse, ya da Yayın Ayı Yengeçle yine uyumlu ise, bu beraberlik daha sağlam ve huzurlu olabilir.

Genel olarak bu beraberlik iş hayatında da sorunlara neden olur. Yay para biriktirmek gibi bir şeyi kendine fazla dert edinmez. Halbuki Yengeçler her konuda biriktirici ve gelecekle ilgili daha endişelidirler. Bu durumda Yengeç Yayın harcamalarına sık sık karışarak yeni huzursuzluklar yaşanabilir. Eğer yay burcunu çok seviyorsanız pes etmeyin. Burada incelenen güneş burçlarıdır. Yay burcu değişken guruptan olduğu için esnektir, belki de zaman içinde kendi görüş açınızı ona anlatabilirsiniz. Denemeye devam edin ve sakın pes etmeyin.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç burcu kadını ve Yay burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment