Yengeç Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

yengec-burcu_oglak-burcu

Yengeç Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu
Burçlar aleminde her nedense zıt burçlar birbirleri için fiziksel anlamda çok çekicidirler bunlar arasında Oğlak ve Yengeç birbirleri için fiziksel anlamda çok çekicidirler. Yengeç ve oğlak burçları ne kadar duygusal burçlar olsalar da, oğlak burcu için duygusallığını göstermek bir hayli zordur. Ancak Oğlağın soğuk ve ne kadar ketum olduğunu ve heyecansız yaklaşımları, Yengeç de istenilmediği duygusunun doğmasına neden olabilir.

Oğlak’ın hırslı ve başarıya odaklı yapısı Yengeç burçları ile iyi anlaşmalarına neden olur. Yengeçler de bu içgüdüye sahip olduğu için ilişkileri de verimli ve uzun olur. Oğlak erkekleri pratik, sağlam ve güvenilirdir. Kazandıklarını yatırımlarla değerlendirir, Yengeçler de birikim yapmayı sevdiğinden bu konuda oldukça iyi anlaşırlar. Yengeç kadını bu ilişkiye sezgilerini, duygusallığını katar. Bu iki burç yatakta da birbirleriyle çok uyumludur. Oğlak erkeğinin birçok hayranı olsa da kaçamak yapmayacak, ilişkisine sadık kalacaktır. Bu da Yengeç kadınının ihtiyacı olan güven duygusunu yaratacaktır.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Bu son derece ilginç ve uzun vadede önemli sonuçlar getirebilecek bir ikilidir. Zira karşıt burçlar birbirlerini son derece çekici bulurlar ve pek çok ortak özellikleri de vardır. Ancak Yengeçler açısından Oğlak duygularını gizleyen, daha sert olabilen bir burçtur ve belki de esas tehlike bu noktada yatmaktadır. Her iki burç da güven aradığı için bu beraberlikte muhafazakarlık, geçmişe bağlılık ve aile kurma isteği önemli birleştirici bir öge olarak çalışacaktır. Oğlağın fazla hırslı olması ve muhtemelen bu hırsını dış dünyada araması nedeniyle bu ilişkide Yengeç çoğu zaman yalnız bırakılmış hissedebilir.

Eğer Oğlak yeteri kadar hassasiyet gösterir ve pintilik etmezse bu ilişki çok daha uyumlu hale gelebilir. Bu beraberlikte Yengeç burcuna çok iş düşmektedir. Yengecin duygusal olgunluğu sayesinde pek çok problem ortadan kaldırılabilir. Bu ilişki arkadaşlıktan çok iş ya da evlilik alanlarında daha rahat akacaktır. Zira her iki burcun da geleneksel olana ilgileri vardır. Aile kurmak, tutumlu davranmak sayesinde elle tutulur sonuçlar elde edebilirler. Ayrıca seks yaşamındaki güvenlik unsuru da bu çiftin birbiriyle kalmasındaki en önemli etkenlerden birisidir. Size çok uygun olan Oğlak burcunu sakın kaçırmayın.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç burcu kadını ve Oğlak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment