Aslan Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu

aslan-burcu_boga-burcu

Aslan Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu
Başlangıçta anlaşmakta oldukça zorlanırlar yaşamlarında değişikliğe direnç gösteren özelliklere sahiptirler. Ancak Boğa ve Aslanın duygusal yaşama verdiği önem, ilişkinin kolayca filizlenmesine neden olur. uzun süreli bir ilişki düşüncesi içerisinde olmadıkları sürece mutlu olabilirler. Ancak ilişki süreleri uzadıkça sorunlar ortaya çıkmaya başlar. Malum her ikisi de lider ve gururlu burçlar. Bir araya geldiklerinde birbirlerini çok iyi de anlayabilirler, çok kötü de anlaşabilirler. Ancak aslan ve boğa için uyumsuz bir çift demek de yanlış olur. Birlikte mutlu olma ihtimalleri oldukça düşüktür ancak kısa sürekli ilişkilerinde bu mümkün olabilir. Hareketli, neşeli ve girişken yapısı ile boğayı tavlamayı başaran aslan, ilişkide zincirleri elinde tutmak ister. Çünkü kendisini ancak bu şekilde güvende hisseder. Bu, onun için oldukça önemlidir. Ancak aynı şeyleri boğa için de söylemek yanlış olmaz.

Aslan kadını neşeli, girişken, romantik ve gururludur. Boğa erkeği de aynı şekilde duygusal ve hassas bir yapıdadır. Boğa’nın hareketli ve dışa dönük yapısı Aslan’ın kıskançlık sınırlarını zorlayabilir. Eğer Boğa, övgülerle Aslan’ın gururunu okşar ve onun güvenini kazanmayı başarırsa ilişkileri uyumlu bir şekilde yol alabilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

Aslan ateş elementi, Boğa ise toprak. Toprak ateşin tutkulu alevlerini söndürebilir. Toprak sevgiliniz Boğanın sizi eleştirirken yada küsken pervasızca konuşacağına daha hassas ve ince olmasını arzu edersiniz. siz ise daha gerçekçi olmalısınız. Kral değilsiniz ve insanlar da sizin köleleriniz değil . Yine de bu ilişkinin tutkulu, düzeyli ve neşeli bir ilişki olacağı kesin. Birbirlerini anlamayı başarırlarsa birlikte evliliğe doğru bir adım atabilirler. Boğanın sevilmeye ihtiyacı vardır, sizin ise hayran olunmaya, farklı ihtiyaçlara ve farklı bakış açılarına sahipsiniz. İlişkiniz ilerledikçe bu konulara hassasiyet göstermelisiniz. Aslan burcu ve boğa burcunun birbirlerine benzerlikleri çoktur. Her ikisinin de lüks zevkleri vardır ve bu ikilinin lüks bir restoranda şık bir yemek yerken karşılaşabilirler. Aslan burcu, birçok burç tarafından müsrif olarak gösterilebilir. Ancak onu anlayan boğa burcu ile anlaşmakta hiç zorlanmayacaktır. Seçkin zevkleri ile tanıdığımız aslan burcuna eşlik edecek olan boğa burcu, onunla vakit geçirmekten çok hoşlanacaktır.

Boğa burcu ve aslan burcu çifti, kendilerine uyumlu ve düzenli bir birliktelik yaratabilirler. Hem aslan burcu, hem de boğa burcu güzelliklerden hoşlanır. Hayatın güzelliklerinden büyük keyif alan bu ikili, birlikte çok iyi vakit geçirecekler. Aslan burcu ilgi bekler ve ilginin merkezinde olmaktan hoşlanır. Bu durumda boğa burcu ona karşı ilgi göstermeyi ihmal etmemelidir. Aslan burcu, pek de sosyal bir burç olmadığı için, boğa burcu onunla baş başa vakit geçirmeye hazır olmalıdır. Zaten aslan burcu sıkıcı bir tip olmadığı için, baş başa olmak onun da çok hoşuna gidecektir. Boğa ve Aslan ikilisi, cinsellikte mükemmel çiftlerden birisidir. Boğa bedenini iyi kullandığı ve kendi fiziksel cazibesinin farkında olduğu için, Aslanın etkilenmesi son derece kolaydır. Aslan ise aşka oyunlarına duyduğu merak ve cinsellikte kendi yetkinliğini görmekten duyduğu haz neticesinde, karşısındakine olağanüstü anlar yaşatacaktır.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Aslan Burcu kadını ve Boğa burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %65 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment