Aslan Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu

aslan-burcu_basak-burcu

Aslan Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Başak ve Aslan Zodyak’ta arka arkaya yer alan burçlar birbirlerinden çok şey öğrenebilirler. Ancak Aslanla anlaşmak her burcun harcı değildir. Başak burcu günün birinde onca insan arasında bir aslanı tercih ettiyse, onu zorlu günlerin beklediğini de bilmesi gerekir. Aslan, Başak burcunun birbirlerini tamamlayıcı özelliklerinin olmasına rağmen, bu beraberliği düzgün biçimde ilerletmek pek de kolay olmayacaktır. Başak toprak elementinden, gerçekçi, kurallarla hareket etmeyi seven, alçak gönüllü bir yapıdadır. Aslan ise ateş gibi sürekli ısıtan, yakan, kendini merkezde görmek isteyen, sözlüğünde alçak gönüllü kelimesi geçmeyen bir kişidir.

Aslan kadını hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Başak erkeği ise sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. İkisi arasındaki ilişkinin çok uyumlu olacağı söylenemez ama birbirlerine anlayış gösterirlerse iyi bir ilişkileri olabilir.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Bu yüzden ikiliden Başak olanı Aslanın hatalarını görmezden gelir, genel olarak ona üstün olduğunu his ettire bilirse, problem olmayacaktır. Kuşkusuz bu da uzun vadede çok kolay değildir, zira Başak eleştirmekte usta bir tiptir ve Aslanın zayıf noktalarını eninde sonunda bulacak ve kendini de pek tutamayacaktır. Bu ilişkide yanlış anlamalar, tutarsızlıklar ortaya çıkabilir. Aslında Başaklar kötü niyetli olmasalar da Aslannın hevesini kırıcı hareket edebilirler. Halbuki Aslan sık sık pohpohlanmak isteyecek, Başak ise bu durumu çok fazla kaldıramayacaktır. Aslanlar da Başakların iğneleyici ve huzursuz doğalarından çok fazla keyif duymayacaklardır. Eğer iki kişinin haritalarında ortak bir uyum noktası yoksa, bu beraberlik özellikle aşkta ve arkadaşlıkta önemli zorluklar taşır. İş hayatında ise iyi bir görev bölüşümü ile başarılı olabilirler.

Aslan Burcu kadını ve Başak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment