Aslan Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu

aslan-burcu_yay-burcu

Aslan Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu
Aslan burcu ve Yay burcu Zodyak’ta son derece uyumlu bir etkileşim içinde bulunan bu ikili, yaşantılarında her türlü bağlantılarında mükemmel bir örnek olarak kendilerini ortaya koyarlar. Yay ile tanışır tanışmaz onun sizin için yaratıldığını anlamışsınızdır. Hem aslan hem de yay bu ikili ateş grubuna mensup burçlardır. Dolayısı ile birbirleri ile anlaşmaları da zor olmayacaktır. Aslan burcu lider bir burçtur ve arkadaşları arasında çok sevilir. Yayın arkadaşlarının arasında sevilmesinin nedeni ise çılgınlıkları olabilir. Dolayısı ile her ikisi de sosyal burçlardır. Birlikte çok konuşacak konuları olabilir. Eğer bu ikili birbirlerine vakit ayırabilirse, baş başa kaldıklarında inanılmaz zevkli zamanlar geçirebilirler. Aslan ve yay birçok konuda aslında birbirlerinin zıttı burçlardır.

Yay erkeği, her zaman macera ve meydan okuma arayışındadır. Gittiği her yerde gözü pek davranışlarda bulunabilir. Cesaret ve atılganlığı Aslan kadınının oldukça hoşuna gider. Bunun yanı sıra, sorumsuzluk ve duyarsızlığı da söz konusudur. İki ayrı mizaca sahip bu iki kişi, şaşırtıcı bir şekilde çok iyi anlaşabilir. Hatta uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir birliktelik olacaktır.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

Ancak zıt kutupların birbirini çektiklerini de unutmamak lazım. Yay ve Aslan Ateş elementinden olan bu ikili dışa dönük, hevesli tipte kişilerdir. Yay Aslanların olmak isteyecekleri pek çok özelliği de üzerinde taşırlar. Öncelikle Aslanlar gibi aşırı iddiacı ya da inatçı değillerdir. Daha hoş görülü olabilirler. Bu bakımdan, Aslanlar için Yay son derece eğlenceli, onları hayata ve yeniliklere açık tutan, enerjilerini pozitife döndüren kişilerdir. Her iki burç da kendine güven sahibidir. Siz Aslanlar duygularınıza güvenirsiniz. Yaylar ise kendi görüşlerine, inançlarına güçlü bir biçimde sahip çıkarlar. Bu yüzden kimi zaman Aslanlar Yayları haddinden fazla heyecanlı ve riske girebilecek bir kişi gibi görebilirler. Her iki burç da hareket içinde ve kendine güvenen kişiler oldukları için, bu beraberlikte hiçbir sıkılma söz konusu olmayacaktır. Bir aradayken dışarı çıkmak, yeniliklere açık olmak son derece önem taşır. Ortak sorumlulukların ortaya çıktığı iş ve evlilik hayatında da birbirlerine destek verdikleri sürece, bu iyimser ve canlı bir beraberlik olacaktır.

Geceleri birlikteliğiniz yıldızlardan daha parlak olacaktır. Ateşin sıcaklığını yansıtan bu ikili, cinsel yaşamda da birbirlerini tetikler. Yatakta beraberliğiniz önce yumuşak ve oyuncu iken daha sonra tutkulu, güçlü, vahşi bir aşka dönüşecektir. Aslan burcu erkeğinde de kadınında da şeytan tüyü vardır. Bu da onların neden bu kadar dikkat çekici olduklarını açıklıyor. Daha ilk gördüğü anda aslan burcuna tutulan yay burcu ise en az aslan kadar dikkat çekici olduğu için, bu ikilinin uyumlu bir birlikteliği olacak. Bu ikili, başlangıçta arkadaş olabilirler. Hatta çok iyi dost olmaları da muhtemeldir. Ama bu arkadaşlık, zaman içinde tutkulu bir beraberliğe dönüşebilir. Çünkü ikilinin arasında her daim tarif edilemez bir çekim olacaktır. Siz ilişkinizi bir an önce resmileştirmek isteseniz de acele etmemelisiniz. Yay özgürlüğüne düşkündür, kısıtlanmaya gelemez. Onu serbest bırakırsanız bir süre sonra koşarak size geri gelecektir.

Bunu da oku :  Terazi Burcu 2019 Yorumu

Aslan Burcu kadını ve Yay burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment