Başak Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu

basak-burcu_aslan-burcu

Başak Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu
Dominant, burçların kralı Aslan ile duygulu, her alanda geri planda kalmakta bir mahsur görmeyen Başak, bir şekilde ilişkilerini yürütebilirler. Bu ikilinin ilişkilerinde için umut var mı? Var belki toprak grubu üyelerinden başak ve ateş grubu üyelerinden aslan ikilisi, birbirleri için kusursuz çift olmasalar da, aşkta başarılı olma ihtimalleri vardır ama ilişkinizin uzun vadede yürüyebilmesi için İkinizin de emek harcaması gerekiyor. Başak kadınının aşırı eleştirisel yaklaşımı belli bir süre sonra Aslan burcu erkeği için katlanılmaz bir hal alacaktır. Bu ikilinin aşkta mutlu olma ihtimalleri oldukça düşüktür. Ancak her ikisi de çalışkan olduklarından, bu konuda birbirlerine destek çıkabilirler. Birçok burç başakın çalışma azmine ve hırsına anlam veremezken, aslan onu çok iyi anlayacaktır. Ancak aslan, cinselliğe verdiği önemi karşısındakinden de bekler. Başak için ise cinsellik ikinci plandadır. Bu durumda aslan yeni arayışlar içine girebilir. Eğer başak, onu baştan çıkaracak kozlarını ortaya atabilirse, aslanı etkilemeyi de başaracaktır. Her ikisi de evliliğe ve aileye önem verirler. Birbirleri için doğru kişi olduklarını düşünürlerse, bu ilişki evlilikle sonuçlanabilir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Başak ve Aslan arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli ve detaycıdır. Aslan ise korumacı, sevecen, duygusal ve hareketli bir yapıya sahiptir. Aslan erkeğinin çalışkanlığı, gururlu duruşu Başak kadınını etkiler. Aslan’ın pohpohlanmak ihtiyacını Başak fark eder ve karşılarsa, Aslan’ın onun için yapamayacağı şey kalmaz. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça arzuludur. Aralarındaki dengeyi karşılıklı fedakarlıklarla korurlarsa, ömür boyu bir birliktelik yaşayabilirler.

Aşk hayatlarında, birlikte uzun süre ilişki içerisinde olmak için gerekli olan uyumu yakalayamazlar. Başak ve aslan burcu çiftinin belki de en büyük problemi, birbirleri ile iletişim kurma konusunda olacaktır. Aralarında güçlü bir diyalog olmayan bu ikili, özellikle aralarındaki sorunları tartışmak ve uzlaşmak konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Ama yan yana geldiklerinde de birbirlerinden etkilenmeleri kaçınılmazdır. Astrolojide en düzenli, becerikli ve organizasyon kabiliyetine sahip olan burç Başak burcudur. Aslan burcu, başak burcunu çok fazla çekmeyebilir. Bunun nedeni karakterlerinin farklı olmasıdır. Başak burcu eleştirmeyi çok sever ve aslan burcu eleştirilmekten pek hoşlanmaz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

Her iki taraf da baskın karakterler oldukları için, birbirleri ile uyum sağlamakta zorlanabilirler. Aşkta %50 inin altında şansları olan bu ikilinin aralarında ne kadar kuvvetli bir çekim olduğu çok önemli. Eğer başlangıçta birbirlerinin dikkatini çekmeyi başarabilirlerse, ilerleyen zamanlarda da birbirlerini anlamak için çaba sarf edebilirler. Aslan baskıcıdır. Bu durumda yengeç ve balık burçları ile çok iyi anlaşır. Ama başak burcu, onun bu baskısına katlanamayabilir. Bu ilişki başlangıçta eğlenceli gibi görünse de, ilerleyen zamanlarda sıkıcı olabilir. Arkadaş olarak daha iyi bir ikili olmaları kuvvetle muhtemeldir. Ama yine de aşkın gücüne inanmak gerekiyor. Bu ikili zaman içinde iyi bir çift olabilirler.

Yatakta Aslan burcu sıcak, yaratıcı ve heyecanlıdır. Sizin gibi utangaç birisi için bu başta fazla gelebilir. Eğer Aslan sevgilinize ilgi göstermeyip, hayranlığınızı belirtmezseniz hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ona olan hayranlığınızı görmek ve hissetmek ister, sadece lafta kalan iltifatlar ona yetmez. Aslan insanı aşkını rahatça ifade edebilmek ister ama onu eleştirirseniz rahatlığını kaybeder ve huzursuz olur.

Bunu da oku :  Başak Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Başak Burcu kadını ve Aslan burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment