Başak Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu

basak-burcu_balik-burcu

Başak Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu
Balık ve Başak burçları, Zodyak’ta karşıt konumlarda bulunan bu çiftlerin aslında pek çok ortak noktada buluşur. İki burcun insanları da hizmet ve yardım yoluyla duygu ve düşüncelerini ifade etmek gibi bir yaklaşıma sahiptir. Bu ikilinin beraberlikleri hem romantik hem pratik olacaktır. İkiniz de birbirinizin ihtiyacı olan şeylere sahipsiniz. Balık burçlarının zor anlaştığı insan sayısı oldukça azdır. Oldukça duygusal ve hassas bir yapıya sahip olan balıklar, insanların ruhuna dokunmayı çok iyi bilir. Ancak Balık burcunun hayal dünyasında yaşamaya daha yatkın oluşu, ayaklarını bir türlü topraktan alamayan Başak için, anlaşılması oldukça güçtür.

Başak burcu ile Balık burcu beraberliği oldukça romantik bir beraberlik olacaktır. Bu iki burç karşılıklı olarak birbirlerinin ihtiyaç duydukları özelliklere sahiptirler. Balık burcu Başak burcuna ihtiyaç duyar. Sezgileri oldukça gelişmiş Balık burcu, Başak burcunun içinden gelenleri bilecektir ve ona göre hareket edecektir. Balık burcunun anlayışlı ruhu, Başak burcunu kendisine hayran bırakacaktır. Toprak grubundaki Başak ile su grubundaki Balık anlaşmakta zorlanmadıklarından ilişkileri de oldukça uyumlu olacaktır.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Balık burcu evine oldukça bağlıdır, başak burcu da oldukça çalışkan. Özellikle başak kadını balık erkeği aşk uyumu ortaya oldukça başarılı sonuçlar çıkaracaktır. Birbirini anlayan iki burç olan başak ve balık, birlikte, baş başa oldukça hoş vakit geçirebilirler. Balık burcu ve başak burcu uyumu için söyleyecek çok fazla şey yok. Bu ilişkinin evlilikle sonuçlanmaması için hiç bir sebep yok. Eğer birbirlerini dinlemeye ve anlamaya çalışırlarsa, onlardan daha mutlu bir çift olmayacak. Her nedense zıt burçlar birbirlerini hem çok çekerler hem de ani kopuşlar da yaşayabilirler. Başak ve Balık birbirini tamamlayan çok sayıda özelliğe sahiptir. Bu toprak ve suyun birlikteliğidir. Başak pratik, çabuk hareket eden ve akılcı özellikler gösterirken, Balık çok daha yumuşak, hayal gücü ile hareket eden ve çok da akılcı olmayan eğilimler gösterir. Bu tezatlık yüzünden her iki taraf birbirini eleştirmeye başlayacaktır.

Ancak her iki burç da, aslında fedakarlık, esneklik konusunda ortak özelliklere sahiptir. Eğer bu iki burç yan yana geliyorsa, mutlaka ortak bir ideal ve düşünce doğrultusunda bir araya gelmelidirler. Başak Balığın ayaklarını yere daha sağlam bastırabilir. Balık ise Başaka detaylara takılmak yerine geniş bir açıdan bakabilmeyi öğretebilir. Aşkta her iki taraf da sabırlı olmalıdırlar. Birbirlerinden öğrenebilecekleri çok şey olacağını görebilirler.

Başak ve Balık burcu bu ikili zıt kutupların birbirine çekiminden etkilenerek, cinsel yaşamda da birbirlerini tamamlarlar. Başakın düşünceleri anlayabilmesi, Balığın duyguları rahatlıkla sezinlemesi, seks yaşamında da karşılıklı olarak duyarlılığın gelişmesinde önemli etkendir.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Başak Burcu kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment