Terazi Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu

terazi-burcu_ikizler-burcu

Terazi Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu
Birbiri ile en uyumlu Terazi ve İkizler burçlarıdır, bu çiftin sevgi, aşk, hayatlarının çekici olma ihtimali çok yüksektir ve birlikteliği her anlamda ilginç ve ilgi çekici olacaktır. İkizler burcunun en bilinen özelliği dışa dönüklüğü ve özgürlükçü ruhudur, bu nedenle ona ayak uydurabilecek burçların sayısı da bir hayli azdır. İkizlerin anlaştığı en özel burçlardan biri ise terazi burcudur. Bu beraberlik için çok hoş bir birliktelik yaşayabilirler. Her iki burcun da kalbini aklı yönettiğinden, birbirleri ile iletişim kurma konusunda fazla sıkıntı yaşamazlar. İkizler burcu monotonluktan ve tek düzelikten hoşlanmaz. Terazi bu konuda ona destek olmayı başaracaktır, çünkü o da monotonluğa karşıdır. Her ikisi de sosyal burçlardır, bu nedenle yalnız kaldıklarında konuşacakları çok şeyleri olacaktır. Aralarındaki tek sorun, terazinin evlilik insanı olması ve ikizlerin bekar ve özgür ruhlu olmasıdır.

Terazi kadını ve İkizler erkeği arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır ve değişkendir. İkizler erkeği Terazi kadınına ihtiyacı olan tüm özgürlüğü verir. Kendisi de gece hayatına ve özgürlüğüne düşkündür. Onunla eğlenceli ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirsiniz, ama konu evlilikse iki kez düşünmeli ve sadakat konusunda problem yaşamayacağınızdan emin olmalısınız.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

İkizler burcu sizin en derin ihtiyaçlarınızı anlayan dost hava burcudur, bu son derece şık ve hafif bir birlikteliktir. İki hava elementi birbirlerine hemen ısınabilir ve samimi olabilirler. Terazi burcu ve ikizler burcu ilişkisi, birbirlerinden etkilenip bir ilişkiye başlama kararı aldıklarında, ilk başlarında birbirlerini buldukları için çok sevineceklerdir. Bu ikili, farklı yönleri ile birbirini tamamlayan bir çift olacaklar. Bu çifti her yerde, her ortamda el ele görebilirsiniz. Özellikle cicim aylarında tam bir aşk kuşu olacaklarını söylemek yanlış olmaz. Bu tempo, zamanla yerini daha monoton bir ilişkiye bırakabilir. Zira terazi burcu, hareketli ve sosyal da olsa, ikizler burcunun temposuna ayak uydurmakta zorlanabilir.

Bu ilişkinin devam edip etmeyeceği de burada belli olacaktır. Terazi bunca tempoya rağmen bir denge oturtabilirse, ikizler burcunun biricik sevgilisi olarak yoluna devam edebilir. Zaten ikinizin de kalbini aklı yönetmektedir. Kimse size Terazi ve İkizlerin birbiri için yaratılmadığını söylemesin. Terazi ve ikizler burcu birlikteliğinde şunu söyleyebiliriz ki, bu ikilinin ilişkilerinin bitme sebebi üçüncü bir kişi olmayacaktır. Çünkü her ikisi de birbirine değer verir ve bir o kadar da saygı duyar. Bu durumda da ilişkileri büyük sorunlar olmadıkça kolay kolay bitmez. Aralarındaki aşkı sürekli ayakta tutmak için ikisinin de birbirine ayak uydurması gerekiyor.

Cinsel yaşamda, bu ikili karşılıklı ihtiyaçlara içgüdüsel olarak nasıl cevap vereceğini bilir. Terazinin sıcaklığı ve romantikliği, İkizlerin esprili yaklaşımları ve aklıyla bütünleşince, hem tensel hem de düşünsel anlamda tatmin edici bir seks yaşamı ortaya çıkar.

Bunu da oku :  Koç Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Terazi Burcu burcu kadını ve İkizler burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment