Terazi Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

terazi-burcu_yengec-burcu

Terazi Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Terazi ve Yengeç burçları iki tarafta ilişkilerine çok önem verirler aşk hayatları ise son derece çekici, güzel ve eğlenceli olabilir, sorunlar ön planda olmayacaktır ve mutlu olma ihtimalleri oldukça yüksektir. Her iki burçta kibar ve hassas yapıda olmalarına karşın, bu beraberliğin süreklilik kazanabilmesi için sabır şarttır. Zira her iki burç da öncü ve hareketli karakterdedir ancak olaylara yaklaşımlarında bariz farklılıklar söz konusudur. Terazi objektif, dengeleyici ve olayları adil bir biçimde ele alırken, Yengeç fazla sahip olmacı ve sübjektif yaklaşımlarda bulunabilir.

Terazi ve Yengeç arasında pek uyumlu bir birlikteliğin olacağı söylenemez. Yengeç erkeği duygusal ve hassastır. Terazi kadını da aynı şekilde romantiktir. Ama iki taraf da duygularını dile getirme konusunda çekingen davranacağından sıkıntılar ortaya çıkabilir. Seksüel açıdan Yengeç oldukça arzulu ve tutkuludur. Aralarında büyük bir aşk varsa ve kişilik olarak zıtlıklar yoksa ilişki yürüyebilir.

Yengeç fazlasıyla alıngan da olabilir. Terazinin iyi niyetine karşın, Yengeç gereksiz endişeler yüzünden ilişkide yıpranmalara neden olabilir. Zira Yengecin her şeyin duygusal içeriği ile çok fazla içli dışlıdır. Kendisini olayların dışına alarak bakamayabilir. Yengece göre de Terazi fazla diplomatik, samimi görünmeyebilir. Yengeçler Terazileri hafiflik ve kayganlıkla da suçlayabilirler. Bu beraberlik arkadaşlık düzeyinde hoş olabilir.

Bunu da oku :  Şirket Burçları: Toprak Grubu

Aşk hayatında ise çok daha büyük bir sabır ve kişilik çatışmalarından uzak kalmaları gerektirir. Terazi burcu ve yengeç burcu birlikteliği, genel olarak olumlu ve uyumludur. Bu ikili, kendilerinde olmayan özellikleri karşısındaki kişide bulacakları için, bu birliktelik uzun süreli bir birliktelik olacaktır. Zaman geçtikçe birbirlerinden uzaklaşmamaları için, bu ilişkiyi monotonluktan kurtarmaları gerekecek. Birlikte sinemaya gidebilir, akşam yemeğini dışarıda yiyebilirler. Böylece sürekli konuşacak bir şeyleri olacaktır.

Terazi de en az Yengeç kadar duygusallığa ihtiyaç duyar. Dolayısıyla bu çiftin cinsel yaşamı romantizimle bezenmiş, nezaketten ve yumuşaklıktan asla uzaklaşmayan bir birlikteliktir. Duygularını rahatlıkla konuşması ve davranışlarıyla ifade edebilen Terazi Yengecin rahatlamasında önemli bir rol oynar.

Terazi Burcu burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment