Terazi Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Terazi Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Zodyak içinde oldukça iyi anlaşabilen Terazi ve Terazi çifti düşünce yapısı olarak, duygusal olarak ve romantik olarak birbirlerinin aynasıdırlar ve hemen hemen aynı özelliklere sahiptir. Aynı burcun insanları ne kadar iyi anlaşırlar dersiniz? Birlikte bir uyum mu yakalarlar? Yoksa zıtlıkların uyumu daha mı kalıcıdır? Bir teraziye ilgi duyan diğer bir terazi, karşısındakinin zayıf ve güçlü yönlerini çok iyi bilir. Terazi, dengeli ve akıllı bir burçtur. Aklı ile karşısındakini etkilemeyi de çok iyi bilir. Bu aklını kullanarak diğer bir teraziyi etkilemeyi başarabilirse, terazi ve terazi burç uyumu bizden yüksek not alır. Her ikisi de evlilik insanı olduklarından, birbirlerini bulduklarında evlilik yoluna adım atmaları da kaçınılmaz olacaktır. Ancak yine de dikkatli olmakta yarar var, kendisiyle aynı özelliklere sahip biriyle birlikte olmak, zaman zaman çatışmalar yaşamalarına neden olabilir.

Terazi kadını ve erkeğinin birçok ortak yönü vardır. İkisi de yeni yerler keşfedip yeni kişilerle tanışmayı seven dışa dönük ve hareketli kişilerdir. Ayrıca sevecen, samimi, sadık ve duygusal olurlar. Birbirine benzer bu iki kişinin aşka bakış açısı da aynıdır. Ancak bir süre sonra bu benzerlikler ilişkinin monotonlaşıp heyecanını yitirmesine sebep olabilir.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Bu ilişkide aynada kendinizi görür gibi olacaksınız. Aynı burca mensup kişilerin ilişkilerinin genellikle zorlu olacağı söylenir ve mutlu sonla bitmeyeceği düşünülür. Oysa terazi burcu ve terazi burcu birlikteliğinde, mutlu bir beraberlikten söz edebiliriz. İkisi de dengeli ve güçlü insanlardır. Birbirlerini anlamakta da zorlanmayacaklarından, bu keyifli ve eğlenceli bir ilişki olabilir. Terazi burcu kadını, gülümseyen erkeklerden çok hoşlanır. Terazi erkeği ise gülmeyi ve güldürmeyi çok sever. Onun gülümsemesi, terazi kadınını daha ilişkinin başında etkilemeye fazlasıyla yetecektir. Her iki taraf da sosyal insanlar oldukları için, birinden biri sürekli evde oturmak istemeyeceği için, bu çift o tür problemler yaşamayacaktır. Her ikisi de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmekten de evde baş başa oturmaktan da hoşlanır.

Terazi insanı ince görüntüsünün ardında güçlü bir burçtur ve zaman zaman fazla otoriter olabilir. Terazi burcu kadını ailesine bağlıdır. İyi bir iş kadını olduğu kadar aynı zamanda iyi bir ev kadını da olabilir. Anne olmak da terazi kadınına yakışır. Terazi burcu erkeği evlenmeyi bu kadınla rahatlıkla düşünebilir. İkisi evde birlikte olmaktan da çok hoşlanırlar. Çünkü sadece televizyon başında oturup uyuklayarak da birlikte keyifli bir akşam geçirebilirler. İkinizde istediklerinizi tatlılıkla yaptırdığınız için bu fazla sorun olmayacaktır. Tabi bu ilişki sorunsuz, kusursuz bir ilişki demek de doğru olmaz. Benzer karakterlere sahip oldukları için zaman zaman ciddi ve şiddetli kavgalar da yaşamaları kuvvetle muhtemel, buna dikkat etmelisiniz, bu ilişkide iki patron birden olacaktır.

Terazi ve Terazi ikilisi yoğun duygusal paylaşımın doğal uzantısı olarak, cinsellikte de son derece iyi anlaşırlar. Yumuşak ama tutkulu bir cinsellik yaşamaya ihtiyaç duyan Terazi, partnerinden tam bir doyum elde edebilecektir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Terazi Burcu burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment