Terazi Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu

terazi-burcu_akrep-burcu

Terazi Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Zodyak’ta Akrep ve Terazi birbirini takip eden bu ikili aslında her türlü gerginliğe rağmen, olumlu bir ilişki yaşaya bilirler. Bu çiftin bağlantılarında en önemli nokta derin bir sevgi olacaktır. Arada gerçekten aşk varsa, birliktelik uzun süre devam edebilir ve aradıkları maceralı ve tutkulu bir aşka sahip olabilirler. Aşk tutkusu ve ihtirası ile herkesi baştan çıkarabilecek bir güce sahip olan akrep, aile ve evlilik kurumuna olan saygısı ile bilinen terazi ile birlikte harika bir çift olabilir. Akrep, seksi bakışları ve baştan çıkarıcı hareketleri ile tüm burçları olduğu gibi teraziyi de etkisi altına olabilir. Akrep, oldukça kıskanç bir burçtur. Dolayısı ile özgürlüğüne düşkün burçlar akrep ile bir arada olamayabilir.

Terazi kadını Akrep erkeğini ya çok sever ya da ondan nefret eder. Sahiplenici ve kısıtlayacı tavırları olan Akrep erkeği çok şüphecidir ve bu durum Terazi kadınıyla olan ilişkisini olumsuz etkiler. Terazi kadını sürekli kontrol altında tutulmak istemez. İki taraf da cinsel açıdan oldukça arzulu ve tutkuludur. Terazi Akrep’in kendisine hükmetmesinden rahatsız olmayıp ipleri onun eline verirse ilişki uyumlu bir şekilde devam edebilir.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Ancak terazi, birlikteliklere fazlasıyla önem verir. Akrep, terazinin sosyalliğine karışmaz, terazi de akrebin kıskançlıklarının üstesinden gelebilirse, biz bu ilişki için olur diyoruz! Terazi ve akrep burç uyumunda önemli olan diğer bir nokta da, akrep burçlarının insanlara karşı olan güvensizliği. Eğer terazi bu güveni sağlayabilirse, akrep ile harika bir yola adım atabilir. Terazi burcu son derece akılcı ve objektiftir ama duygu ve şehvet yönü zayıftır. Akrep burcu bunları tamamlar. Kıskançlıkların tavan yapacağı terazi burcu ve akrep burcu birlikteliği, akrep burcunun kıskançlık krizleri ile hazin sonla bitebilir. Zira terazi burcu oldukça iyimserdir ve çevresindeki herkese sevgi gösterir. İşin içine karşı cins de girince, seven akrep burcu kıskançlıktan delirip, ilişkiyi çıkmaza sokabilir. Bu noktada terazi burcunun, akrep burcu ile birlikteyken bu tip davranışlarında dikkatli olması gerekiyor.

Terazi konuşkandır, Akrep ise ketum.Terazi burcu, sevmeye ve sevilmeye çok önem verir. Öyle ki sevilmek için herkese sevgi gösterilerinde bulunur. Onun bu durumu akrep burcunun çok hoşuna gitmeyecektir. Çünkü akrep burcu sevgilisini kimseyle paylaşmak istemez. Burada akrep burcuna iş düşüyor. Terazi burcunun ihtiyaç duyduğu sevgiyi gösterirse, terazi da başka kimseye sevgi gösterileri yapmak zorunda kalmayacaktır. Hem terazi burcunun hem de akrep burcunun tersi pistir diyebiliriz. Bu durumda da bu ikilinin kavgası oldukça ateşli olabilir. Ancak terazi burcuna mensup kişilerin doğasında sürekli konuşma isteği vardır. Bu durumda da gün boyu sevgilisini arayıp durabilir. Akrep ise fazla sevgiden korkup kaçabilir. Bu ilişkinin biraz dengeye ihtiyacı olacak. Her ikisi de bu dengeyi oturtabilirse, bu ilişkinin %60 şansı var. Akrep insanı morali bozuk olduğu zaman içine kapanır. Siz politik olup onu nazikçe açmaya çalışın.

Terazi ve Akrep cinsel yaşamlarında birlikteliği oldukça doyurucudur. Gerek Terazi, gerekse, Akrep, seks konusunda yeterince duyarlılığa sahiptir. Ancak Akrebin tutkuları, Terazinin diğer insanlara karşı duyduğu merak zaman zaman problemlerin yaşanmasın neden olabilir.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Terazi Burcu burcu kadını ve Akrep burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %60 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment