Terazi Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu

terazi-burcu_kova-burcu

Terazi Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Terazi ve Kova bu ikilinin ilişkisinde dostluk, saygı ve yoğun bir romantizimin de yaşanması söz konusudur. Bu çiftin aralarındaki aşk her zaman için tutkulu ve iki taraf içinde heyecan verici olacaktır ve güzel bir birliktelik yaşayabilir. Terazi de kova da, gerçekçi, analitik ve zeki insanlardır. Onlar için duygusallık ön planda değildir, ancak kendileri gibi birini bulduklarında da oldukça romantik birer kişilik olabilirler. Kovanın özgürlükçü ruhu ile başa çıkabilen bir terazi, kova için oldukça doğru bir seçimdir. Kova, yakın ilişkilerden kaçar, terazi ise aile ve evliliğe büyük önem verir. Bu ikiliye yine de evet demekten kendimizi alamıyoruz. Çünkü zıt karakterlerin birlikteliği oldukça heyecanlı ve tutkulu olabilir. Kovayı evliliğe ikna edebilecek ve evlilik düşündürebilecek bir terazi, kovayı anlamaya çalışırsa, onun uçarı fikirlerini görmezden gelebilirse, bu ilişkiye evet diyoruz.

Terazi kadını ve Kova erkeği arasında uyumlu bir ilişki olabilir. İkiniz de iletişimci olduğunuz için uzun sohbetleriniz, canlı tartışmalarınız olacaktır ve yeni fikirler ortaya çıkacaktır. Ancak Kova burcu erkeği, özgürlüğüne düşkün, yakın ilişkilerden kaçan bir kişidir. Siz ilişkinizin ciddileşmesini beklerken Kova’nın bu konudaki uzaklığı sizi çıldırtabilir. Seksüel yönden iki taraf da aktiftir. İstek ve arzularını kolayca birbirlerine ifade edebilirler.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Bu Terazinin rahat ettiği ilişkilerden birisidir. İki hava elementi bir arada olduğu zaman her şey daha düşünsel, idealist ve zarif bir şekle dönüşecektir. Kova sizin için biçilmiş bir kaftan! İkinizde iletişimci olduğunuz için uzun sohbetleriniz, canlı tartışmalarınız olacaktır ve yeni fikirler ortaya çıkacaktır. Kova burcunun mantık yapısı, terazi burcu ile benzerlik gösterir. Her ikisi de zeki insanlardır ve karşılarındaki insanda da bu zeka parıltısını göstermek ister. Kova burçlarının çok duygusal, alıngan insanlara pek tahammülü yoktur. Karşısındaki insan lep demeden leblebiyi anlasın ister. Onun bu aradığı zeki terazilerde vardır. Genellikle sanatçı ruhlu olduğu kadar matematik kafası da oldukça gelişmiş olan terazilerle kovaların anlaşması çok da zor olmayacaktır. Bu, başlarda zorlu ama ilerleyen zamanlarda harika bir ilişki olabilir.

Sevgili oldukları zaman içerisinde birbirlerine tutku ile bağlanırlarsa, evliliğe de adım atabilirler. Evlilik hayatlarında da başarıyı yakalayabilirler. Her ilişkinin olduğu gibi bu ilişkide pürüzleri olacaktır. Terazinin o sakin yapısı ve bir o kadar da kendinden emin oluşu, kısa zamanda kova burcunu etkilemeye yetecektir. Kova burcu hayatında sağlığına ve spora büyük önem verir. Dış görünüşünün iyi olmasını ister ve bunun için çabalar. Tabi karşısındaki insandan da aynı özeni ve itinayı bekler. Kova burcu kimileri tarafından soğuk kişiler olarak yorumlanır. Bunda haklılardır çünkü kova insanlara zaman zaman soğuk davranır. Ama onun soğuk tavırları nedeniyle aşık olamayacağını düşünenler tamamen yanılıyorlar, çünkü terazi ile mutlu bir beraberlikleri olacaktır. Kova oyuncudur ve yatakta yeni şeyler denemeye bayılır. Bazen tutucu olabilen Terazi, Kovanın bazı fikirleri ile şok geçirebilir. İyi huylu ve esnek bir yapınız olduğundan ona uyabilirsiniz.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Terazi Burcu burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment