Terazi Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği

terazi-burcu_balik-burcu

Terazi Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği
Aslına bakarsanız astrologların büyük bir çoğunluğu bu ilişkinin uzun ömürlü olmayacağını söylese de, aslında, bu ilişki için umut var diyebiliriz ,balığın hassasiyeti ve terazinin gerçekçi kişiliği bir arada uyumlu bir çift olmalarını sağlayacaktır. Terazi sosyalleşmeyi oldukça sever. Balık ise kendi iç dünyasında, hayaller kurarak yaşamayı sever. Balık, terazi ile birlikte gezmeyi ve eğlenmeyi severse, bu ikili aşk hayatında da mutlu olabilirler. Terazi ise sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp balık ile yalnız kalmayı başarabilirse, bu ilişki bizden de geçer not alır.Terazi, her ne kadar duygusallıktan uzak ve gerçekçi olsa da, balığın romantik kişiliği ve duygusallığından etkilenmemek elinde olmayacaktır!

Terazi kadını ve Balık erkeğinin ilişkisi pek de uyumlu olmaz. Balık’ın duygusallığı ve hayal aleminde yaşayan biri olması Terazi için pek cazip değildir. Terazi kadını daha cesur ve ayakları yere sağlam basan erkeklerle daha sağlam bir ilişki kurabilir. Seksüel yönden de Terazi’nin beklentileri karşısında Balık’ın duygusallığı ön plana çıkar. Bu yüzden bu iki burç arasında sorunsuz bir ilişki görmek pek mümkün değildir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Balık sevgiliniz ise size ilham verecek ve ufkunuzu açacaktır. Balık burcu duygusal ve romantiktir. Hayatın anlamı, dinler, başkalarının acıları ve onlara nasıl yardım edileceği hakkında konuşmak ister. Hava elementi olduğunuz için bu tartışmalar sizi heyecanlandırır. Yaratıcı Balık burcunun hassas yapısı, sizin seviyeli yapınıza çok uygundur. İkinizde şiirden, müzikten, güzel sanatlardan zevk alırsınız. Adaleti ve eşitliği simgeleyen terazi burcu, hayatın her alanında herkese karşı adil ve korumacı davranır. Özellikle sevdiklerine zarar verebilecek kişilere karşı hemen savunmaya geçer ve sevdiklerini korumaya alır. Onun bu yapısı, sevgilisi tarafından takdirle karşılanır. Her daim adaleti sağlayan terazi burcu, ilişkilerinde de sakin ve adil davranır. Kıskançlık ya da kavgalardan mümkün olduğunda uzak durmaya çalışır. Bu nedenle akrep burcu ile anlaşması oldukça zordur.

Balık hem sizinle birlikte dış dünyaya açılmak, hem de zaman zaman yalnız kalmak isteyecektir. Onun sizden uzaklaşmak için yalnız kalmak istediğini zannetmeyin, bu onun temel ihtiyaçlarından biridir. Ona, en az onun kadar sakin ve anlayışlı bir burç gereklidir ki bu da balık burcu olacaktır. Romantik ve oldukça sakin bir yapıya sahip olan balık burcu, sevgilisi ile birlikte vakit geçirmekten çok hoşlanır. İkili, arkadaşları ile birlikte vakit geçirmek, dışarıda eğlenmek konusunda başarılı olabilirler. Ama evde baş başa vakit geçirdikleri zamanlarda çok daha tutkulu ve romantik olacaklardır. Balık, evine ve ailesine çok bağlıdır. Sevgilisi onun için çok önemlidir ve onu mutlu etmek için çok çabalayacaktır.

Terazi ve Balık burcu Her iki tarafta duygularıyla hareket eden çifti, anlaşmakta çok güçlük çekmezler. Ancak Balığın pasif olmaya eğilimi, sosyal yaşama katılımcı olmaması, Terazinin yadırgayabileceği alanlardan birisidir. Fakat sadakatin, güvenin, aşkın tereddütsüz yaşandığı bu ilişkide, mutlaka bir ortak noktada buluşulması mümkündür. Terazi ve Balık için, birlikte cinsel yaşam yoğun şekilde duygusallıkla bezenmiş, romantik paylaşımlarla desteklenen, oldukça doyurucu bir alandır. Cinsellikte incelik, şefkat ve sevgi seksin temel taşları halindedir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Mart Ayı Yorumu

Terazi Burcu burcu kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %65 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment