Yay Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu

yay-burcu_ikizler-burcu

Yay Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu
Yay, ikizler beraberliğinizde ufuklarınızı genişletmek ve sürekli yeni şeyler keşfetmek ön planda olacaktır. Kısacası Bu ilişki yüksek zeka üzerine kuruludur. Çocuğunuz olursa IQ su çok yüksek olacaktır. İkizler burcu, evlenene kadar birçok kişiyle vakit geçirecektir. Bunun sebebi aşk ve ilişkiye dair çok fazla beklentilerinin olmamasıdır. İkizler burcuna mensup erkekler kadar kadınlar da çapkındır. Yay ve İkizler karşılıklı olarak zekalarından ciddi anlamda etkilenirler. Bu ikili evlenip de çocuk yaparlarsa, çocuklarının çok zeki olacağından hiç şüphemiz yok. Yay burçları filozofların burçlarıdır. Onun bu ruh hali ve fazlasıyla analizciliği kimi zaman ikizler tarafından anlamsız ve gereksiz gelebilir.

İkiniz de eğlenceyi ve hareketi sevdiğiniz için aranızda uyumlu bir ilişki olabilir. İkizler erkeği konuşkan, zeki ve dışa dönüktür. Yay kadını ise güvenilir, neşeli ve ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Hayatında heyecan arayan Yay kadını için İkizler isabetli bir seçimdir. İkizler erkeğinin parayla arası iyi değildir. Bu yüzden evlilikten sonra çalışma kararı almanız onu mutlu eder. Seksüel açıdan ikiniz de arzulu ve istekli olduğunuz için sorun yaşamazsınız.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

İkizler burcu eğer yayların bu ruh haline uyum sağlayabilirse, kimseyle yaşamadığı kadar mutlu bir beraberliği yaylar ile birlikte yaşayabilir. İkinizde seyahat etmekten hoşlanırsınız. Her an uçağı atlayıp en uzak yerlere gitmeye hazırsınız. Yeni şeyleri keşfetmeye olan ortak merakınız ilişkinizi hep canlı tutacaktır. İkizler burcu, burçlar dünyasında Merkür’ün etkisinde olan burçlardan biridir. Bu da dış etkenlerden çabuk etkilendiklerini gösterir. Yani arkadaşları ve etrafındaki kişiler tarafından çok çabuk etki altına alabilir. Bu durumda da ilişkisine söylenecek bir eleştiri, ikizler burcunun karşısındaki kişiden soğumasına neden olabilir.

Burçlar dünyasında ikizlerin hakkından gelecek yegane burçlardan biri yay burcu olacaktır. Onun sükunet tavırları, karşısındaki insanı etkisi altına alması ve entelektüelliği ile büyülemesi karşısında ikizler burcunun dili tutulabilir. İkizler burcu genellikle diğer burçlar tarafından havai ve ne yapacağı kestirilemez biri olarak gösterilirler. Ama yine de diğerleri ondan vazgeçemezler. İkizler burcu ile ilişki kurmak kolay gibi görünür ama aslında bir hayli zordur. Çift karakterli olduğu için gerçek duygularını asla bilemezsiniz. En havada olduğunuzu sandığınız anda sizi bir anda yerle bir edebilir. Bu durumda da yay burcunun ikizler ile birlikteyken dikkatli olması gerekir. Her ikisi de tehlikeli tiplerdir. Bir anda tüm bağları koparabilirler. O nedenle bu ilişkide biraz sükunete ihtiyaç olacak gibi görünüyor.

Aslında her ikisi de cinselliğe çok önem vermemesine rağmen, karşıt kutuplarda oluşları her alandaki çekim gibi, tensel anlamda da birbirlerine karşı durmamalarına neden olur. Yayın sıcaklığı, İkizlerin yeniliklere açıklığı, eğlenceli ve enteresan bir seks yaşamının kapılarını aralar.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Yay Burcu burcu kadını ve İkizler burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment