Yay Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu

yay-burcu_aslan-burcu

Yay Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu
Yay kadını ve Aslan erkeği, ateş elementinden olan bu çift birbirlerine çok benzerler. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Aslan burcunun aydınlık bakış açısı ile sizin iyimserliğiniz ve zeki oluşunuz birbirine çok uyar. Yay ve Aslan bu ikili aşkı sınırsızca yaşar, hayatın güzelliklerini birlikte keşfederler. Aslanın liderlik özelliği başlangıçta yaylar için inanılmaz çekicidir. Sorumluluk sahibi ve aslında oldukça duygusal olan aslanları tavlamayı başarabilen bir yay, sonunda mutlu olmayı başarabilir. İki ateş elementinin beraberliğinden çakan kıvılcımları görebilirsiniz. Bu harika ve tutkulu bir ilişki olacaktır. Yay burcu sosyalleşmeyi fazlasıyla sever, evde oturmak ona göre değildir. Onun bu durumu, kimi burçlar tarafından anlamsız, gereksiz ve sorumsuzca görünebilir. Ancak hem çalışkan hem de sosyal olan aslanlar için aynı durum söz konusu değildir. Aslan burcu, yayların sosyal ortamını genişletecektir. Her ikisi de arkadaşları ile vakit geçirmekten hoşlanan burçlar oldukları için, bu ikili için uzun bir ilişki vaat ettiklerini söyleyebiliriz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Birlikte sekste mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Her iki burç da Ateş grubudur ve birbirlerine çok benzerler. Aslan erkeği neşeli, girişken ve romantiktir. Ayrıca lükse düşkünlüğüyle bilinir. Yay kadını da eğlenmeyi, gezmeyi seven neşeli bir karakterdir. Bu iki burç birbirini adeta tamamlar. Önce çok iyi iki dost ardından da sevgili olabilirler. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişki olacaktır.

Aslan burcu için aşk bir yaşam biçimidir. Onu mutlu gördüğünüz zaman, bir süredir mutlu bir aşk yaşadığını anlayabilirsiniz. Ayrıca bu mutluluğunu çevresindekilerle paylaşmaktan çekinmediği için, aslan aşık olduğu zaman bütün çevresinin de bundan haberi olur. Gerçek bir sevgi insanıdır aslan. Yay da daha önce kimsede bulamadığı tutkuyu ve sevgiyi aslan burcunda bulabilir. Yay burcu ile gerçek bir aşk yaşayabilir bir aslan. Diğer burçlarla belki tutkulu bir aşk yaşamış olabilir bir aslan. Ama sevgiyi ve gerçek birlikteliği yay burcunda bulacaktır.

Aslan hükmetmeyi sever, fakat yüksek zekanız sayesinde özellikle pohpohlayarak onu parmağınızda oynatabilirsiniz. Aslan burcu insanları dışarıdan öyle görünmeseler de aslında oldukça duygulu ve romantiklerdir, Son derece sadık ve cömert bir burç olan aslan burcu, bu kendine güvenen tavırları ile dikkat çeken yay burcuna ilk gördüğü anda vurulabilir. Çünkü her ikisi de dış görünüşlerine önem burçlardır ve birbirlerini herhangi bir ortamda kolayca fark edip etkilenebilirler.

Yatakta ise en çılgın rüyalarınızda bile göremeyeceğiniz anlar yaşayacaksınız. Güneş kral ya da kraliçe ile tutkulu geceler geçirebilirsiniz. Her ikisi de ateş grubuna mensup bir çift için özellikle yataktaki uyumları harikadır diyebiliriz. Ateşin sıcaklığını yansıtan bu ikili, cinsel yaşamda da birbirlerini tetikler. Yeniliklere açık Yay, Aslanı da kendisiyle beraber farklı tecrübelere taşıyacaktır.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Yay Burcu burcu kadını ve Aslan burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment