Yay Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

yay-burcu_terazi-burcu

Yay Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Ateş elementinden Yay, ile hava elementinden Terazi, aralarında çok güzel ilişkileri olacaktır. Eğer bir Teraziye aşık olduysanız kendinize çok uygun birini buldunuz demektir. Dengeli ve sakin bir yapısı bulunan terazinin bu özelliği, yay burcu için de oldukça çekicidir. Daha önce yaşadığı hoyrat ve yorucu ilişkilerden sonra terazi ile yaşayacağı sakin ve saygı dolu ilişki, yay için biçilmez kaftan. Terazi burcu aynı zamanda oldukça tutkuludur. İçinde yaşadığı duyguları karşısına hissettirmeyi başardığı anda, yay için oldukça değerli bir partner olacaktır. Terazi burçlarında diğer birçok burçta olmayan özen ve öz güven vardır. Öz güvenlerinin sebebi ise kendilerine olan saygılarından geliyor.

Bir Terazi erkeğine aşık olduysanız, kendinize çok uygun birini buldunuz demektir. Terazi erkekleri zarif, sevecen, duygusal ve romantiktir. Aşkta uyumlu ve sadık bir partner olurlar. Yay kadını ise güvenilir, neşeli ve dışa dönüktür. Bu iki tip birbirlerinden fazlasıyla etkilenir. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine anlayış gösterirlerse birlikte uyumlu ve eğlenceli bir aşk yaşayabilirler.

Bunu da oku :  Kova Burcunun Genel Özellikleri

Terazi hava elementidir, siz ise ateş. Bu ikisi birbirine çok uygundur. Terazi ile birlikte iken arkadaşlar ve sosyal olaylar içinde olacaksınız. Zodyak’ın en güzel kişileri arasında gösterilen terazi burçları, dış görünüşleri ile kesinlikle dikkat çekerler. Sağlıklı ve fit görünüşleri ile, güzele önem veren yay burcu kişilerinin dikkatini çekmeyi başarırlar. Venüs’ün etkisindeki terazi burçları için yay burcu ile anlaşmak hem kolay hem de zor olabilir. Her ikisi de hayattan ne istediklerini bilen ve belirli bir duruşu olan kişiler oldukları için, çevrelerindeki insanlara karşı da duyarlıdırlar. Özellikle yay burcunun iyimser olması, gözlerine yansıdığı için, terazi burcunu çeken de en çok onun parlayan gözleri olacaktır.

Terazi burcu da yay burcu da kendine özen gösteren kişilerdir. Bu da onların hayatlarının bir düzene oturduğunu gösterir. İkili, birlikte mutlu bir ilişki yaşayabilirler çünkü aralarında her daim bir çekim olacaktır. Yayın en çok değer verdiği şeylerden biri, karşısındaki insanın kendine olan saygısı ve öz güvenidir. Korkaklık onlara göre değildir ve fazla duygusal kişilerle anlaşmakta zorlanırlar. Bu durumda da terazi gibi güçlü bir burç, onun için iyi bir partner olacaktır. Terazi burcu, karşısındakinin sorunlarını dinlemeyi ve çözüm üretmeyi sever. Bu durumda da yay burcu sevgilisi ile hayatını paylaşmaktan çekinmeyecektir. Zira ilişki kan kaybetse bile onun sakin tavırları ile birçok sorun da kendiliğinden çözülebilir ve mutlu bir beraberlik yaşayabilirler.

Aynı direkt ve açık yaklaşımlar, cinsel yaşamda da zaman zaman yaşanan problemlerin kaynağı haline gelebilir. Fakat Ateş elementinden Yay, ile Hava elementinden Terazi, fiziksel olarak da birbirlerini beslemenin ve doyurmanın yollarını bulabilirler.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Yay Burcu burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment