Yay Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu

yay-burcu_kova-burcu

Yay Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Zodyak’ta birbiri peşinden gelen burçlardan olan Yay ve Oğlağın ilişkisinde gerilim anlaşamamak, gerçekten önemli bir unsurdur. Ancak aranızda öyle bir uyum vardır ki herkes birbiriniz için yaratıldığınızı düşünür Zodyak’ı bile şaşırtır. Beraber bir yere gittiğiniz zaman fark ediliyor musunuz? Büyük bir olasılıkla evet! İki aynı karakterdeki kişinin bir ilişkiyi yürütmeleri zaman zaman zor olabilir. Ancak birbirlerini anlayacakları için, aralarındaki problemleri çözmeleri de zor olmayacaktır. Bir yay burcu için aşk ilişkisi kadar önemli olan bir diğer şey de arkadaşlarıdır. Aynı durum kova için de geçerlidir diyebiliriz. Kovalar eğer güven ve bağlanma sorununu halledebilirse, yaylarla birlikte mutlu mesut bir ilişki yaşayabilirler. Hayata olumlu ve neşeli bir yaklaşımınız var. Evde oturmaktansa dışarıda olmayı, yeni insanlarla tanışmayı tercih edersiniz. İkinizde objektif, akıllı, mantıklı, hissetmekten çok düşünen insanlarsınız.

Yay kadını güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Bağlanmaktan korkar. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Kova erkeği ise duygusal ama bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Birbirlerinin kişilik özelliklerinden etkilenen bu iki burcun insanı seksüel açıdan da birbirine uyum gösterir. Dolayısıyla uzun vadeli ve mükemmel bir ilişkileri olacaktır.

Bunu da oku :  Aslan Burcunun Genel Özellikleri

Ateş elementi olan Yay, ve Hava elementi olan Kovanın birlikteliği idealist, insancıl ve geleceğe yönelik enerjiler doğurur. Zira her iki burç da geçmişe değil, geleceğe yöneliktir. Kova da Yay gibi özgürlüğüne düşkün, olaylar karşısında objektif olabilen, akılcı bir burçtur. Bu yüzden Yaylar Kovalar kolay bir iletişim kuracaklar ve birbirlerinin düşüncelerine aşina olacaklardır. Kovanın ilgi alanı çok geniş olduğu ve olaylara çok farklı, orijinal yaklaşımlar getirdiği için, Yay, Kova ile beraberliğinde arkadaşlık ve sempati duygusu hissedecektir.

Bu iki burç birbirlerine ilkeli bir biçimde davranabilir, ve görüş ayrılıkları bile olsa, iyi geçine bilirler. Çünkü her ikisi de anlık çıkarlarını düşünmekten uzak burçlardır. Arkadaşlık boyutunda bu ikili sosyal konular üzerinde durmak ve bizzat bu çalışmalara katılmak ve organize etmek gibi işlere girişebilirler. Birbirlerini anlamaları çok kolaydır. Kova duygusal açıdan aşırı duygusal bağlı olmadığı için Yay kendisini çok daha rahat hissedecektir. Bu arada Yayın ateş enerjisi ve canlılığı da Kovayı harekete geçirmeye yetecektir. Bu ikili iş alanında biraz daha dikkatli olmalıdır. Zira toprak eksikliği yüzünden yeteri kadar gerçekçi düşünemeye bilirler, ancak idealist hedefler tam onlara göredir.

Kova ve Yay ilişkisinde cinsellikte de problemler yaşanmaz. Hava ve Ateşin doğal şekilde birbirini besledikleri açıktır. Çok yoğun olmasa da yine de tatminkar, keyifli ve enteresan bir seks ilişkisidir.

Bunu da oku :  Koç Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Yay Burcu burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment