Oğlak Burcu Kadını – Koç Burcu Erkeği Uyumu

oglak-burcu_koc-burcu

Oğlak Burcu Kadını – Koç Burcu Erkeği Uyumu
Bütün Burçlar içerisinde belki de en çalışkan iki burcu oğlak ve koç burçlarıdır. Her ikisi de iş hayatında başarılı, yükselmek için çok çalışan, hırslı burçlardır. Siz gelenekçisiniz, büyük organizasyon ve şirketlerde başarılı olursunuz. Oğlak, emir komuta zincirini iyi anlar ve uyum sağlar. Büyük bir şirketteki iyi bir işin getirdiği avantajlarla mutlusunuzdur. Koç burcu ise başkasının emri altında çalışamaz. Bu noktada eğer ilişkiyi bir kenara bırakıp her ikisi de işine öncelik verirlerse, bu ilişki tehlikeye girebilir. Ama aralarındaki çekim sayesinde gereken zamanı birbirlerine ayırabilirlerse, oğlak ve koç burcu ikilisi iyi bir çift olabilirler.

Koç erkeği ilk başta sizi cezbedebilir. Ama Oğlak kadını ve Koç erkeğinin ilişkisi oldukça zorlayıcı ve yıpratıcı olur. Çünkü Oğlak, zor ve iddialıdır ve kolay kolay kişiliğinden taviz vermez. Koç erkeği de her zaman kendi yolundan gitmeyi seçer. Bu sebeplerle ikisinin ilişkisinde her iki tarafın da bolca fedakarlık yapması gerekir. Her iki taraf da seksüel açıdan hareketlidir. Aynı yönde hareket etmeyi başarır ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Koç insanının bıçak sırtındaki heyecanlı yaşam tarzı sizi çılgına çevirebilir. Krizler, gecikmiş teslimatlar, ödenmemiş çekler ve hiç durmadan yeni yatırımlar için kredi araması sizin sinirlerinizi bozar. Siz oturmuş düzenli bir hayat istersiniz. Evin içinde de aynı gerginliği hissedersiniz. Oğlak, kendini bir duvarla sarar. Bu nedenle başlangıçta onu görenler soğuk ve kibirli bir insan olduğunu düşünebilir. Ama onun bu tavrı, diğer insanlar için oldukça da çekicidir. Bu noktada oğlağın bu tavrı, koç burcunu çeken şey olacaktır. Ancak koç bilmelidir ki bu oğlağın kendi duygusal dünyasını korumak ve kırılmamak için koyduğu bir duvardır.

Koç burcu kendisi ile çok ilgilidir, yeni projeler ve yeniliklerle kendini ispatlamak ister. Oğlak ise toplum tarafından onaylanmak ister. Eğer koç burcu gereken güveni ve sadakati verebilirse, oğlak burcu da onu dünyanın en mutlu insanı yapabilir. İşte bu noktada koç burcuna çok iş düşüyor. Koç burcu inatçı bir burç olan oğlak burcu ile zaman zaman anlaşmakta sıkıntı yaşayabilir. Ama aşık bir oğlak, bir anda burçlar dünyasının en sadık ve en uysal burcuna dönüşebilir, tabi tırnaklarını çıkarmak zorunda kalmadığı sürece. Biz bu ikiliden umutluyuz. Çünkü benzer karakterlere sahipler ve her ikisi de aşık olduklarında deli gibi severler ve tutkulu birer aşık olurlar.

Toprak elementinden olan Oğlak bedensel hazlara düşkündür. Fakat çalışmaya ve üretmeye olan merakı cinsellikten kendini alıkoymasına da neden olabilir. Koç için ise, her hangi bir şeyin cinsel isteğin önüne geçmesi mümkün değildir. Dolayısıyla yaşanabilecek problemin nedeni bu olabilir. Bu problem halledildiği takdirde, ikilinin cinselliği oldukça doyurucu ve heyecanlıdır.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Oğlak Burcu burcu kadını ve Koç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment