Oğlak Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu

oglak-burcu_boga-burcu

Oğlak Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu
Toprak olan Oğlak sizin gibi Toprak olan Boğa burcuna aşık olmanıza şaşırmamalı! Her ikisi de tutkulu ve bir o kadar da ihtiraslı burçlardır. Oğlak burcunun dışarıdan karizmatik görüntüsü, boğa burcunu etkilemeyi başarır. Sonrasında bu ikili için aşk hayatı çok renkli olabilir. Oğlak ve boğa burç uyumuna baktığımızda, burçlar dünyasında en uyumlu çiftlerden oldukları söylenebilir. Boğa burcu güvenilir, sağlam, pratik ve azimlidir. Onda bir eşte aradığınız tüm özellikler var. Siz evliliğe gerçekçi yaklaşırsınız ve kesinlikle eşinize güvenmek istersiniz.

Boğa erkeği sorumluluklarının farkında, hırslı ve çalışkandır. Aranızda uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Boğa erkeğinin sevdiği kişi için yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur ve evcimendir. Bu özellikleriyle her kayınvalidenin rüyasıdır. Ancak sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenmesi zaman zaman bunalmanıza sebep olabilir. İki tarafın ilişkisi seksüel açıdan da tutkulu olacaktır.

Boğa hayatına girdiği insanlarda derin izler bırakır. Onun bu kalıcılığı ve zekası, oğlak burcunu etkilemeye yetecektir. Boğa burcu aileye ve eve önem verir. Boğanın ailesine düşkünlüğü, oğlak burcu için de geçerlidir. Her ikisi de kendine özen gösteren ve kendilerini geliştiren burçlar olduklarından, bu ikilinin dostluk ve iş ortaklığı ilişkileri de başarılı sonuçlar ortaya koyacaktır. Boğa burçları çok güçlü bir fiziksel yapıya sahip oldukları için, oğlak gibi bakıma ve güzel olana değer veren birinin kalbini fethetmesi de zor olmayacaktır.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Şubat Ayı Yorumu

Boğa burcunun güzelliğe ve estetiğe olan tutkularını herkes anlamayabilir. Tabi onunla aynı duyguları paylaşan oğlak burcu hariç. Bu ikili birlikte estetik bir çift olacaktır. Peki ya duygular? Ev ve aile ikiniz içinde çok önemlidir. Boğa eşine bağlı ve sadıktır, çok nadiren eşini terk eder. Çünkü boğa burcu çocuklarını ve sevdiklerini sahiplenir ve sorumluluklarından asla şikayet etmezler. Bu da oğlak burcunu en çok çeken şeylerden biri olacaktır. Boğa burcu insanları, ciddi ve sakin yapılarıyla kesinlikle iyi bir aile reisi olmaya adaydırlar. Bu nedenle oğlak burcu kadını ve boğa burcu erkeği ilişkisinin evlilikle sonuçlanması da yüksek olasılıktır.

Aşkın büyüsünü en iyi bilen burçlardan biri boğalar. Tutku ve aşka her daim inancı olan oğlak burçları ise boğa burcunun o şehveti karşısında kendinden geçebilir. Bu ikilinin sadece günlük hayatta değil, yatakta da harika bir uyumları vardır. Birlikte yepyeni cinsel fanteziler denemek, ikilinin arasındaki aşkı, ateşi ve duyguları her daim ayakta ve canlı tutacaktır. Yatakta da aynı frekanstasınız. İkinizde düşünceli ve yavaşsınız.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Oğlak Burcu burcu kadını ve Boğa burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment