Oğlak Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu

oglak-burcu_akrep-burcu

Oğlak Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Akrep burcunun su elementi ile siz Oğlak toprak elementi birleşince ikiniz içinde verimli bir ortam oluşur ama Burçlar dünyasının en çapkın burcu olarak bilinen akrep burcu, nedense adı her geçtiğinde cinselliğe olan düşkünlüğü ile anılır. Akrep burcunun bu özelliği kimi burçlar için korkutucu ve ürkütücü olsa da, akrebin içindeki o duygusal ve aşık insanı görebilen oğlak burcu için durum değişir. Oğlak burcu kadını akrep burcu erkeği aşk uyumu, başlangıçta çok mutlu gibi görünse de, özgürlüğüne düşkün oğlak kadının fedakarlık yapması gerekir. Zira Siz akıl ve mantık ile hareket edersiniz, Akrep ise sezgilerini kullanır. Akrep burcu erkekleri, en kıskanç erkeklerdir. Oğlak ise sadakati ile sınanmayı hiç sevmez. Sevdiğini her an, adım adım takipte olan akrep burcu, oğlak burcundan beklediği güveni kazanabilirse, bu ikili unutulmaz bir ilişkiye imza atabilirler.

Bir Akrep erkeğinin yanına yaklaşmak Oğlak kadını için oldukça tehlikelidir. Akrep burcunda doğan bu adama cinsel organları hükmeder. İhtiraslı, heyecanlı ve hesaplanamazdır. Onunla yaşayabileceğiniz bir aşk tecrübesi, sizi ihtirasın doruklarına çıkaracaktır. Ancak duygusal olarak yıpranabilirsiniz. İlişkinizde her şeyden çok fiziki çekimin hakimin olmasına razıysanız, çok mutlu olabilirsiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Akrep burcu ile birlikte olmak, sevildiğini hissetmek isteyen oğlak burcu için doğru bir seçim olabilir. Oğlak burcunun burçlar dünyasındaki en iyi partnerlerinden biri olacaktır akrep burcu. Çünkü ikisinin arasında tarif edilemez bir çekim oluşur ve bu da her geçen gün birbirlerine doğru daha da çekilmelerine neden olur. Akrep burcu birçok burçla iyi anlaşır. Ama söz konusu aşk ve tutku olduğunda, aradığını oğlak burcunda bulacaktır. Her ikisi de güven ve sadakat konusunda karşısına güvenmekte sorun yaşarlar. Ancak oğlak kalbini öyle bir açar ki, akrep burcunun en güvendiği insan bir anda oğlak burcu olacaktır.

Bu ikilinin birlikteliği başlangıçta çok eğlenceli ama ilerleyen zamanlarda çok zorlu olabilir. Öyle ki bu ikilinin ayrılıp durması hiç de şaşırtıcı değildir. Günün birinde ise yollarını tamamen ayırmaya karar verebilirler. Ancak bu yine de birbirlerine ait olmalarına engel değildir. Her ikisi de her zaman aralarındaki o tutkuyu arayacaklardır. Oğlak burcunun dışta soğuk görüntüsü, akrep burcunu en çok çeken şey olacaktır. Ayrıca zaman geçtikçe oğlak burcunun da en az kendisi kadar seksi olduğu fark eden akrep için bu vazgeçilmez bir ilişki olabilir.

Yatakta Akrep burcunun tutkusu sizi çarpabilir. Nefesinizi kesecek ve daha istekli bir hale getirecektir. Onun sizi bırakacağından endişelenmeyin, Akrep sevdiğine hayat boyu bağlı kalır. Evleneceği kimse dahil hiçbir konuda maymun iştahlı değildir. Akrep saplantılar burcudur, sizde onun arzularının şanslı alıcısı konumundasınız.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Oğlak Burcu burcu kadını ve Akrep burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment