Oğlak Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu

oglak-burcu_kova-burcu

Oğlak Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Bu ilişkinin sonucu ne gördüğünüze ve ne aldığınıza bağlı olacaktır. Toprak elementi olan Oğlak Hava elementi olan Kova burçların arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır. Fakat Oğlağı anlamak Kova için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Kovanın onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir.

Oğlak kadını ve Kova erkeği arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak kadını duygusal ve sabırlıdır. Sevdiği kişiye her konuda destek olur. Kova erkeği isi değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli farklı ortamlara girmekten ve yeni kişilerle tanışmaktan hoşlanır. Bu halleriyle Oğlak kadınına güven vermesi zaman alır. İki burç seksüel açıdan da birbirine uymaz.

Bunu da oku :  2019 Yılı Genel Burç Yorumları

Oğlak kadını ve kova erkeği uyumu için kesin bir şey söylemek zor olsa da, oğlak burcu kadının sadakati ve harika görüntüsü kova erkeğini ilk görüşte etkilemeye yetecektir. Kova erkeği özgür ruhlu olduğu için kimi zaman ilgisini kaybedebilir. Ancak dengeleri elinde tutmayı bilen oğlak burcu kadını, erkeğini yanında tutmayı ne yapıp edip başaracaktır. Oğlak burcu tarih ve eski eserlere ilgi duyar, Kova ise gelecek için yaşar, geçmişte kalan her şeye arkasını dönmüştür. Oğlak burcu inatçı ama bir o kadar da duygusaldır. Onun bu duygusallığını keşfetmek ise herkese nasip olmaz. Onun güvenini kazanmak için sözlerinizi değil, hislerinizi kullanın. Onun kalbinde hissettire bilirseniz, oğlak burcu da sizi dünyanın en mutlu insanı yapmak için elinde geleni yapacak.

Kova özgürlüğüne fazlası ile düşkün olduğu için bu ilişkideki tek sorun bu olabilir. Çünkü oğlak burcu umursamaz görünür ama kıskançlıktan da içi içine yer bitirir. Bu durumda kova, eğer gerçekten birlikte olmak istemiyorsa ya da kısa süreli bir birliktelik düşünüyorsa bu ilişkiye hiç adım atmamalıdır. Aksi takdirde oğlak ona hayatı zindan edebilir. Kova burcu, zaman zaman aynı anda birden çok işe kalkışır. Bu durumda da kafa karışıklığı yaşayabilir. Hepsini bir araya koyması için burada oğlak burcuna iş düşüyor. Ona yardımcı olması gerekiyor. Kova da oğlak da kış aylarında dünyaya geldi. Bu durumda birbirleri ile anlaşmaları çok da zor olmayabilir.

Kova ve Oğlağın cinsel yaşamı, hayatın diğer alanlarına nazaran biraz daha uyumludur. Her ikisi de serin bir davranış şekline sahip oldukları ve hayatın başka alanlarına daha çok önem verdikleri için, bu alanda uyum sağlamakta güçlük çekmezler.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Oğlak Burcu burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %30 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment