Kova Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

kova-burcu_yengec-burcu

Kova Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kovaların aşk konusunda en son uyum sağlayacakları burç Yengeç burcudur. Zira bir yanda daha özel bir ilişki peşinde olan Yengeç, diğer yanda ise her anını sosyal bir şekilde yaşamak, hayatın her anında aktif bir şekilde yer almak isteyen Kova vardır. Bu nedenle sürekli olarak farklı bir yaşam tarzı, farklı bir bakış açısı söz konusu olur. Örneğin Kova burcu ve Yengeç burcunun evli olduklarını düşünelim. Bu ilişkide Kova burcu, tamamen dışarıya yönelik bir yapıda olacaktır. Sosyal çevre, sosyal yaşam, bu açıdan tanıştığı gruplar, etkinlikler derken sürekli olarak dışarıda bir gözünü tutmak zorunda hissedecektir kendisini. Diğer yanda ise Yengeç burcu oldukça sakin, evine bir hayli önem veren, sadece birebir olarak karşısında ki kişiyi ve ilişkiyi önemseyen bir nevi anne modeline sahip bir şekilde bekleyecektir.

Yengeç burçları oldukça duygusal, hassas ve romantiktirler. Kova burçları ise duygularını dışa vurmayan, olaylara daha çok mantıksal yönüyle bakan insanlardır. Genelde iki taraf arası arkadaşlık dışında duygusal bir ilişki sınırları zorlar. Yengeç burcunun çok akıllı davranması ve Kova kadınına yönlendirildiğini hissettirmemesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Yengeç insanının duygusallığı daha ağır basar. Kova burcu mantıklıdır. Bu durumda Yengeç duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Hal böyle olunca da bir evlilikte olması gereken ve olmaması gereken iki nokta en uç şekilde yer alacaktır. Doğal olarak bir süre sonra atışmalar, kavgalar ve istenmeyen sonlar söz konusu olmaya başlayacaktır. Bu nedenle Kova Yengeç ilişkilerinde dikkatli olmak çok önemlidir. Yengeç burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar, aşkı da tutkuyu da insanın her hücresinde yaşar ve yaşatır. Ona bu duyguyu tattıran kişi de çok şanslıdır. Zira yengeç burcu sevdiği kişiyi göklere çıkaracaktır. Kova ise değişkendir.

Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. Çünkü her konuda sürekli değişkenlik gösterir. Kova burcunun kadını da erkeği de çapkındır. Yengeç ise göz çapkınlıklarını önemsemez ancak çapkınlıktan da hiç hoşlanmaz. Yengeç burcu sadıktır ve karşısından da aynı sadakati bekler. Bu durumda kova burcu ciddi bir ilişkisi olduğunu unutmamalıdır. Kova burcu, eğer ciddi düşünmüyorsa yengeç ile olan ilişkisine başlamamalıdır. Çünkü yengeç burçları kısa süreli ilişkilerden pek hoşlanmaz. Onlar bir ilişkiye başladığında kendini ona adarlar.

Kova cinselliği hayatının en önemli faaliyetleri arasında görmez. Yengeç için de seks çok önemli bir ihtiyaç değildir. Ancak yoğun duygusallığın ve romantizmin uzantısı olarak cinsel paylaşımlara da gereksinim duyar. Fakat Kova duygularını her zaman düşüncelerine endekslediği için bunları da dışarı vuramaz. Kısacası bu alanda da bir ortak noktanın bulunabilmesi zordur.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Kova Burcu burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment