Kova Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

kova-burcu_oglak-burcu

Kova Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu
Birisi oldukça tutucu diğeri ise, tam anlamıyla bir yenilikçidir. Kovaların en çok zorlandığı ve kendilerini sınırlandırılmış his etikleri ilişkiler Oğlak burçları ile yaşanır genelde. Bildiğiniz gibi, Oğlağın aradığı bağlılığı, emniyeti ve gelenekçiliği bir Kovanın sağlaması neredeyse olanaksız gibidir. Bunları alamadığını gördükçe, baskılarını artıran Oğlak, karşılığında sorundan başka hiç bir şey bulamaz. Oğlak burcunun en büyük özelliği, kuralları ve hırsıdır. Sürekli olarak uyum sağladığı ve çevresindeki herkesinde uyması gerektiğine inandığı kuralları vardır. Bir de bu kurallar, her geçen gün daha da artan hırsları ile bir araya gelince her şey çok daha sert bir hal alır ki bu durum Kova burcu için bir süre sonra kendisini sınırlandıran bir ilişki de yer aldığını düşünmesine neden olur.

Oğlak burcunun aradığı bağlılığı vermesi oldukça güç olan Kova burcu diğer burçlara nazaran özgürlüğüne oldukça düşkündür. Oğlak burcu ve Kova burcunun en büyük ortak noktaları ise her iki burcun da hırsları ve inatçılığıdır. İstemediği bir şeyi kimsenin yaptırması mümkün olmayan Oğlak burcunu, kararlılığı ile her şeyi başaracak Kova burcu dize getirecektir. Ancak yine de gelecekleri pek parlak değildir. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Kova burcu, Oğlak’a güven vermez. Seksüel açıdan da beklentileri pek birbirlerine uymaz.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Ayrıca Oğlak burcunun geçmişten kopamıyor olması da Kovalar için çok ciddi bir sorundur. Zira Kova burcu için geçmiş her zaman geride kalmıştır. Onlar daha çok geleceğe odaklanır ve bu doğrultuda yaşamlarını kurmaya çalışırlar. Hal böyle olunca da bir çok farklı açıdan Kova ve Oğlak arasında sorunlar söz konusu olur. Ancak, aralarından birinin kişisel özelliklerini geri plana atması gerekir ki buda çok zordur. Aksi halde aralarında ki aşk imkansız denecek kadar zordur.

Oğlak burcu ve kova burcu birlikteliği, oldukça zorlu bir birliktelik olacak. Kovalar özgürlüklerine çok düşkündür ve asla sınırlanmaya gelemezler. Bu da, birbirlerine dünyayı zehir edebilecekleri anlamına geliyor. Ama yine de bu ikilinin ilişkilerinin analiz edilmesinin zor olduğu anlamına geliyor. Çünkü zorlu gibi görünse de ikisinin bu zıtlıkları, aralarında çok tutkulu ve vazgeçilmez bir ilişkinin doğmasına neden olabilir. Kova ve oğlak ikilisi, arkadaşlık ilişkilerinde gayet iyi anlaşır. Ancak iş aşk ilişkisine geldiğinde, sınırları biraz zorlamaları gerekecek.

Kova ve Oğlağın cinsel yaşamı, hayatın diğer alanlarına nazaran biraz daha uyumludur. Her ikisi de serin bir davranış şekline sahip oldukları ve hayatın başka alanlarına daha çok önem verdikleri için, bu alanda uyum sağlamakta güçlük çekmezler.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Kova Burcu burcu kadını ve Oğlak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment