Kova Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu

kova-burcu_kova-burcu

Kova Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
İki hava elementi beraberliğin hem güçlü olumlu yanları hem de zorlayıcı yönleri olacaktır. Bu ilişki zihinsel açıdan güçlü ve düşünceler dünyasında son derece eğlendirici, keyifli bir birliktelik olabilir. Ancak Kova ve Kova inatlaşmaya girmedikleri sürece, birbirlerinin görüş açılarını görebildikleri sürece, ortak bir amaç doğrultusunda pozitif sonuçlar üretebilir.

İki tarafın da kova burcu olması, şüphesiz ilişkiyi muhteşem kılacaktır. Zodyak’ın en zeki burcu sayılan Kova burcu, her iki tarafın birbirini her konuda anlayabilecek bir ikili ilişkinin varlığını ortaya koyar. Ancak yine de bağımsızlıklarına düşkünlükleri onların aradıkları güveni birbirlerinde bulamamalarına neden olabilir. Her ikisi de duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedirler. Seksüel açıdan arzulu olmalarına rağmen birbirlerinden çabuk sıkılmaları olasıdır. Uyumlu ve dengeli bir ilişki kurmak onları zorlayacaktır.

Ancak Kovalar farklı olanı, baş kaldırmayı ve ters düşmeyi özellikle tercih eden burçlar oldukları için, bu beraberlikte gereksiz sertleşmeler, inatlaşmalar söz konusu olabilir. Bu nedenle hiç umulmadık ve gereksiz bir çok konuda aralarında tartışma çıkması, bu tartışmalar nedeni ile zamanla ilişkilerinin ciddi anlamda zedelenmesi kaçınılmaz olacaktır. Tabii her şey inat ile kötü olacak diye bir kaide yok. İkisi birbirine gerçek bir aşk ile bağlanır ve uyumu sağlayabilirler, çok eğlenceli bir ilişki söz konusu olacaktır.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Bu beraberlik ilk anlarında son derece arkadaşça ve sosyal bir havada olacaktır. Kova burcu, özgürlüğe olan düşkünlüğü ile bilinir. Bir diğer kova burcu ile olan ilişkisinde bu beraberliğin özgürlüğüne oldukça düşkün bir birliktelik olacağını söylemek yanlış olmaz. Bir kova burcunu en iyi anlayan da yine diğer bir kova burcu kişisi olacaktır. Entelektüel bir burç olan kova, hayatta zarif zevklere sahiptir. Bu zarif zevklerini anlamakta zorlanan birçok burcun içinde bulacağı kova burcu partneri, onun için iyi bir şanstır.

Bu ikili, ilk başta aşka pek önem vermez gibi görünse de, birbirleri için ideal çift olabilirler. Çünkü her ikisinin de yeniliklere açık oluşu ve geleneksellikten hoşlanmamaları, sıra dışı bir beraberliğin yaşanmasına neden olacaktır, birbirini anlamakta zorlanmayan bu ikili, gerçekten aşık olurlarsa bu ilişki eğlenceli bir ilişki olacaktır. Kova burcunun egosu yüksektir. Eğlenceli ve mantıklı bir ilişki olabilir. Ciddi ve güzel bir aşk ilişkisi olması için ise her iki tarafın da egolarından kurtulması gerekir. Aksi halde birinden biri diğerinin egosunun altında ezilip kaçabilir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Kova ve Kova bağlantısında cinselliğin pek önemli olmadığı aşıkârdır. Ancak enteresan deneyimlerin birlikte yaşanması, farklı boyutlara ulaşılması da bu çiftin cinsel hayatının renklenmesinde etkilidir.

Kova Burcu burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment