Kova Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu

kova-burcu_balik-burcu

Kova Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu
Zodyak’ta yan yana konumlarda bulunan Kova ve Balık karşılıklı geldiklerinde, gerilimli bir ilişki doğar. Diğer yandan sıra dışı bir birliktelik, ve eğlenceli bir şekilde gelişen ilişki… İşte Kova burcu ve Balık burcu arasında ki temel ilişki bu şekilde tanımlanabilir. Peş peşe gelen burçların birbirlerini anlamaları her zaman zaman alacaktır ve birbirlerine öğretecekleri çok şeyler vardır. Bu durumda, Balık, Kovanın bir ilerisindeki burçtur ve Kovaya merhamet, acıma ve sezgi getirmektedir. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir.

Balık burcunun romantik ve oldukça duygusal havası başlarda Kova burcunun ilgisini çekecek fakat her zaman olduğu gibi çabuk sıkılacaktır. Balık burcu ise Kova burcunun büyüsüne kapıldıktan sonra onun bu yüzünü gördüğünde kırılacaktır. Uyumlu bir ilişkiye ulaşmak için iki taraf için de fedakarlıklar gerekecektir. Eğer bir Kova burcu, Balık burcuna bağlanmışsa onu asla terk etmez, oldukça sadıktır; sevgisini daimi kılmaya çalışır. Balık burcu da ilişkisinde sadık ve bağlıdır. Alttan alınan her sorun için ilişkinin vadesi uzun olma yolunda ilerleyecektir.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği Uyumu

Değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Kovanın dışa dönük ve mantıklı yapısına rağmen Balık burcu bunun tam tersidir. Kovanın ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Kova hareketli ve ele avuca sığmayan bir yapıya sahiptir. Balık ise daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki, bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur.

Özgür ruhlu Kovanın, Balık eşinin duygusal isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılaması çok zordur. Balık burcu da kova burcu da baskıya gelemeyen burçlardır. Bir denge tutturabilirlerse, ikisi de birbirine güvenir ve sadakatleri bu ilişkiyi ayakta tutacaktır. Sosyal konularda, arkadaş olarak çok iyi anlaşabilirler, ama aşk ilişkisinde her ikisinin de biraz uğraşması gerekecektir. Kova burcu, aşk ilişkilerinde genellikle kafası oldukça karışık bir yapıya sahiptir. Onun bu dağınıklığını çözmek ve onu toplamak da balık burcuna düşüyor. Balık yapacağı fedakarlık ile kova burcunu kendine bağlayabilirse, bu ilişki iyi bir beraberlik olacaktır.

Cinselliği duygusallık olarak algılayan Balık, Kova eşiyle, bu ihtiyacını karşılamakta da oldukça zorlanır. Kova daha serin, duygularını göstermek istemeyen, cinsel ihtiyaçlarını kontrol edebilen ve kendini kaptırmayan bir karakterdedir. Dolayısıyla bu alandaki anlaşmazlıklar da pek kolay üstesinden gelinebilecek türden değildir.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Kova Burcu burcu kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment