Balık Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu

balik-burcu_ikizler-burcu

Balık Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu
Balık ve İkizler, dışarıdan bakıldığı zaman Balık burcu için oldukça heyecan verici gözükebilir. Lakin Siz su elementisiniz, İkizler ise hava. Bu ikisinin karışımı canlı bir ilişki yaracaktır genel temelde Balık burcunu en çok yoran burçtur İkizler. Hatta Balık burcu ve İkizler burcu arasındaki bağı bir test olarak dahi görebilirsiniz. Peki, neden böyledir? Bildiğiniz gibi Balık burcu çok değişken ve hassas bir yapıya sahiptir. İkizler ise, Balıklara göre çok daha değişken bir yapıya sahip olduğu için bu çiftler pek fazla aralarında ki bağı oturtamazlar. Zira sürekli olarak değişken bir düşünce yapıları vardır. Öyle ki, Balık burcu her ne kadar kendisini dizginlemeyi başarıp fedakarlıklar yapsa da, İkizler burcu için bu pek mümkün değildir.

İkizler burcu canlı kıpır kıpır bir yapısı vardır. Girişken, sosyal, eğlenmeyi seven, tiyatroya sinemaya gitmeyi seven bir kişiliğe sahiptir. Evde oturmaktan nefret eder. Balık burcu ise biraz evcimen bir yapısı vardır. İkizler ile Balık’ın aşması gereken en önemli sorun birisi sosyal iken diğerinin asosyal olmasıdır. Seksüel yönden ise İkizler burcunun tutkulu yapısı yanında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Balık erkeğine düşen en önemli görev İkizler’in duygularını ortaya çıkaracak ortamı hazırlamak olacaktır.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Bu nedenle duygusal açıdan ve genel yaşamı açısından değişken yapısına yenik düşen İkizler, bir süre sonra Balık burcunu yarı yolda dahi bırakabilir. Zaten Balık burcunun İkizler burcundan en çok etkilendiği yanı muzip, eğlenceli tarafıdır. Nitekim bu muzip yön ilişkinin devam etmesinde pek etkili olmaz. Bu nedenle Balık burcu fedakarlıklarına devam ederek belki var olan ilişkiyi ayakta tutabilir. Balık burcu ve ikizler burcu birlikteliğinde, en çok yorulan taraf muhtemelen balık olacaktır. İkizlerin oldukça hareketli bir yapısı vardır ve onun bu yapısı balığın yorulmasına neden olabilir. Çünkü balık, kendine ve ailesine vakit ayırmaktan çok hoşlanırken ikizler için eğlenmek ve arkadaşları ile vakit geçirmek daha önemli olabilir.

İkizler burcu pek ilişkiler insanı değildir. Onu bu tavrı da balığın üzülmesine ve değer verilmediğini düşünmesine neden olabilir. Balık ve ikizler burcu birlikteliği pek de uyumlu bir birliktelik olmayacaktır. önce aşkınızı bitirmeyecek bazı konuları halletmeniz gerekiyor, ama tabi istisnalar da yok değildir. Her iki taraf da birbirlerine verdiği değeri çeşitli fedakarlıklar yaparak gösterebilirlerse, bu ilişki için de umut var demektir. Arkadaşlıkta daha iyi bir ikili olacaklarını söyleyebiliriz. İkizlerin bu denli eğlenceli olması, balığın da hoşuna gider ve ona uyum sağlamaya başlar. Aşk hayatına baktığımızda ise yine şaşıran taraf balık olacaktır. İkizlerin nasıl bu kadar hareketli olduğuna şaşırabilir. Eğer o da ona uyum sağlayabilirse, o zaman zamanla ciddi bir beraberlik yolunda ilerleyebilirler demektir.

Cinsellik bu ilişkide çok önemli bir role sahip değildir. Ama pasif Balık özellikleri, İkizlerin inisiyatifi ele almasında önemli etkendir. Bu çiftin fantazi dünyası çok gelişkindir. Balığın zengin hayal dünyası, İkizlerin yeniliğe açıklığı ile hayata geçirilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

Balık Burcu burcu kadını ve İkizler burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment