Balık Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

balik-burcu_yengec-burcu

Balık Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Balık burcu için Yengeç burcu ilişkileri cennetten çıkma bir beraberlik olacaktır. İkinizde su elementi olduğunuz için derin duygulara sahipsiniz.. Zira Yengeçlerde tıpkı Balıklar gibi oldukça hassas ve narin bir kişilik izlenimi bırakırlar çevrelerinde. Oldukça sessiz ve sakin görüntüleri olması, Balıkların Yengeçlere karşı duyduğu ilgiyi arttırır. Lakin durum tam olarak böyle değildir. Yengeçler her ne kadar hassas bir yapıda görünseler de, öncü ruhlarının onları tanıdıkça daha baskın olduğunu görebilirsiniz. Öyle ki, bir Balık ve Yengeç arasındaki ilişkide genel olarak Yengeçler daha baskın olur, öncü özellikleri sayesinde sizlere dilediklerini yaptırma yeteneğini siz hissetmeden kullanırlar.

İki burç da derin duygulara sahiptir. Birbirlerini anlama konusunda hiçbir sıkıntı çekmezler. Yengeç’in aile kurma ve yuva özlemi Balık burcunun çok hoşuna gider. Balık ince düşünür ve sevdiği erkeği mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Parasal konularda Balık maddiyata önem vermezken Yengeç çok hesaplıdır. Birikim yapmayı seven Yengeç burcu ile geleceğiniz güvence altına almışsınız demektir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Bu özelliği, sizin bir çok yeniliğe adım atmanızı da sağlayacaktır. Gerek aşk hayatınızda, birbirinizin duygularına hassasiyet gösterir, incitmemek için özen gösterirsiniz. gerek normal hayatınızda daha yenilikçi arayışlar içerisine girmeniz, zamanla birbirinize çok daha bağlı bir hale gelmenize, aranızdaki aşkın ve romantizmin artmasına olanak tanıyacaktır. Tabii bu denli yoğun hisler, zaman içerisinde karşılıklı olarak içe kapanmaya da neden olabileceği için her zaman dengeleri iyi tutmanız gerektiğini de unutmamanızı belirtmek isteriz. Hem yengeç hem de balık burcunu burçlar dünyasının en duygusal burçları ilan edebiliriz. Yengeç burcunun aile ve yuva özlemi, Balık burcu için rahatlatıcı ve tatmin edici bir özelliktir.

Ama yengeçler için balıklara göre daha analitik, daha mantıksal diyebiliriz. Balık burcuna mensup kişiler bu dünyaya sanki duyguları için gönderilmişlerdir. Söylenen en ufak bir yanlış söz bile kalplerini kırmaya yetebilir. Yengeç bile bazen onu anlamakta, ona uyum sağlamakta zorlanabilir. Ancak yine de balık ve yengeç burçları aşk ilişkisi için birçok birlikteliğe göre daha uyumlu olduklarını söyleyebiliriz. Çünkü bu ikilinin hayata bakış açıları ve hayattan beklentileri hemen hemen aynıdır. Bu noktada birbirlerini anlamakta da zorlanmayacaklardır. Balık ve Yengeç , bu ikili evine ve ailesine bağlı burçlardır. Yani bu ikilinin aile kurmaları da kaçınılmazdır. İkili, birlikte geçirdikleri mutlu ve eğlenceli zamanları evlilik cüzdanı ile taçlandırabilir. Normal hayatta iyi bir arkadaş, aşkta ise iyi birer sevgili olurlar.

Bu romantik ve duygusal çift, yatakta da en az günlük hayatta olduğu kadar uyumludur.Duygusallığı sonuna kadar yaşayan bu ikili, cinsellikte de iyi bir uyum yakalarlar. Kendi duygusallıklarının karşılığını bulabilecekleri bir eşle beraber olmak, tabu olarak nitelendirilebilecek bir takım kuralların bile yıkılmasına neden olabilir. Zengin bir hayal dünyasına sahip bu çiftin cinsel yaşamları fantazilere de açıktır.

Bunu da oku :  Balık Burcu Şubat Ayı Yorumu

Balık Burcu burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %90 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment