Balık Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu

balik-burcu_basak-burcu

Balık Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Balık burcu ve başak burcu arasında her ne kadar benzer özellikler olsa da, sizlerin aranızda sağ dece altı ay fark, yani aralarınızda 180º zıt açı vardır. genel hatları ile oldukça zıt iki burç olmakla birlikte, birbirlerine de pek çok yönde benzerlik gösterirler. Birbirlerini tamamlayıcı yönde hareket ettikleri sürece mutlu da olabilirler. Başak sizin zıt burcunuz olduğu için kendinizde beğenmediğiniz pek çok yönünüzü ona yansıtabilir, onda görebilirsiniz. Örneğin onu fazla huzursuz, gergin ve detaylara aşırı takılan birisi olarak değerlendirebilirsiniz. Aslında Balıklar da Başaklar gibi kararsızlığa düşebilecek kadar detaylara takılabilirler ve sürekli bir arayış içinde kalabilirler. Başakın en belirgin özelliği aklıyla hareket etmesi ve sürekli karşılaştırmalar yapmasıdır. Başak mantıklıdır. Halbuki Balık sanki hayal dünyası içinde, kendi akvaryumu içinde yaşayan bir canlıdır ve çoğu zaman seçimlerinde aklıyla değil, sezgileriyle hareket etmektedir.

Başak burcu Balık burcunun ihtiyacı olan şeyleri belirler bu ihtiyaçları gidermek için canla başla çalışır. Başak, Balık’ın hayal dünyasının genişliğine hayranlık duyar ve onun yanında olmaktan mutluluk duyar. Başak burcu idealist bir burçtur. Kimsenin görmediğini görür. İnce ayrıntılara önem verir. Eleştirici bir kimliği vardır. Balık ise baktığı her şeye güzel gözle baktığı için güzellik görür. Başak burcunun eleştirilerinden incinebilir. Bu anlamda Başak burcu daha dikkatli konuşmaya dikkat etmelidir.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

Balık sebebini bilmese bile, aslında pek çok konuda doğru seçimler yapar ancak bunun nedeninin mantıksal açıklamasını ona sorarsanız size tam olarak yanıt veremeyecektir. Bu yüzden Başak size karışık, karmaşık ve bulanık biçimde görecektir. Bu beraberlik arkadaşlık boyutunda bir şeye hizmet etmek ve fedakarlık isteyen işlerde ortaklık yaparak gerçekleşebilir. Arkadaşlığınız da güven ve süreklilik sağlamak için oldukça çaba sarf etmeniz gerekecektir. İş hayatında bu yine zor bir beraberlik olmaya adaydır. Başak burcu, hasat zamanında dünyaya gelmiştir. Bu da onun bu denli çalışkan oluşunun kanıtlarından biridir. Başak burcuna mensup kişilerin hemen hepsi iş hayatında oldukça başarılı ve hırslılar. Onlar iyi bir aile insanı olabilirler çünkü kazandıkları parayı ailelerine harcamaktan hiç çekinmezler.

Balık burcu da en az başak burcu kadar evine ve ailesine bağlıdır. Balık duygulara, Başak ise düşüncelere önem veren insanlardır. Kısacası, birbirlerini besleyerek, gelişimlerine ciddi anlamda katkı sağlayabilirler. Balığın Başakı duygular konusunda, Başakın ise Balığı tutarlılık konusunda eğitmesi güzel bir fırsattır. Balık ve Başa, güven bu ilişkide oldukça önemlidir. Her ikisi de güvenilir burçlardır ve sadakate önem verirler. Bu ikili, başlangıçta birbirlerine karşı sorumluluklarını yerine getirir ve birbirlerinin güvenini kazanabilirlerse, o zaman bu ilişki ilerleyen dönemlerde büyük bir aşka da dönüşebilir. Balık kendi hayal dünyasının içinde yaşadığı için, başak burcuna karşı fedakar ve güvenilir olmalıdır. Pek çok konuda doğru seçimler yapan başak burcu da balığın hak ettiği saygıyı ve sevgiyi göstermelidir. Arkadaşlık ilişkilerinde pek de başarılı olmayan balık ve başak burcu ikilisi, aşk ilişkilerinde daha çok umut vaat ediyor.

Bu ikili zıt kutupların birbirine çekiminden etkilenerek, cinsel yaşamda da birbirlerini tamamlarlar. Başakın düşünceleri anlayabilmesi, Balığın duyguları rahatlıkla sezinlemesi, seks yaşamında da karşılıklı olarak duyarlılığın gelişmesinde önemli etkendir.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Boğa Burcu Erkeği

Balık Burcu burcu kadını ve Başak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment