Balık Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

balik-burcu_terazi-burcu

Balık Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Bu çift Astrolojide klasik anlamda uyumlu olmasa bile Terazinin duygulu, dengeli, ve adil bu özellikleri Balık ile çok bağdaşır oldukça, hassas bir ilişki yaşanır genelde İki burcunda hayata bakış açılarının benzer olması, güzellikleri sevmeleri, zevkli bir yapıda olmaları mutlu bir birliktelik yaşanmasına zemin hazırlayabilmektedir. Bu zeminin hazırlık sürecinde, yani ilişkinin oturması ve tam olarak rayına girmesi sürecinde genelde sorunlar Terazi burcu kaynaklı olabilir. Terazi hava elementidir, Balık ise su doğru davranırsanız hoş bir beraberliğiniz olacaktır. Zira Teraziler için her zaman mantık çok daha ön planda yer alır. Bu nedenle öncü kimliklerini gün yüzüne çıkarmaları, girişimci ruhlarını hissettirmeleri ve aşktan daha çok mantıklarını kullanmaları ilişki içerisinde sorunlarında oluşmasına neden olabilir, tam olarak ilişki sağlam bir zemine oturma konusunda sorun yaşayabilir.

Balık ile Terazi zarif, kibar ve ince yapılı iki burçtur. Balık su elementinin Terazi ise hava elementinin etkisi altındadır. Hava ve su uyumu göz önünde alındığında uyumlu bir çifttir. Terazi burcu kültürel olayları yakından takip eder. Yeni açılan tüm mekanları takip eder. Bu anlamda Balık burcunu çok renkli ve heyecan dolu bir hayat bekliyor. Balık burcu maneviyata daha çok önem verdiği için sosyal rekabetlerin içerisine girmez. Balık ile Terazi yaşantı olarak farklı kutuplarda olsalar da düşünce ve hassaslık konusunda çok iyi anlaşan iki burçtur.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Balık ise ne kadar mantıklı olursa olsun, bunu bir türlü dışa vuramaz. Bu nedenle fırsatları değerlendirme konusunda hep geri planda kalır ve fedakarlık yapmaktan çekinmez. Özellikle de her iki burcun sosyal bir burç olduğunu düşünürsek, bir tarafın fedakar, diğer tarafın girişimci bir ruha sahip olması problemlere zemin hazırlayacaktır. Eğer bu özellikler dizginlenebilirse uyumlu bir çift olmakta kaçınılmaz olacaktır. Terazi burcu en sosyal burçtur, hep gezmek ister, Balık ise arada bir yalnız kalarak düşüncelerini toparlamak ister. Dengeli ve adil bir burç olan terazi burcu, aradığı hassasiyeti ve güveni balık burcunda bulabilir. Güzele ve güzel olan her şeye karşı ilgi duyan bu iki burç da birbirlerine karşı çok sadık olabilirler. Ama tabi bu tamamen aralarındaki güven ve aşka da bağlı.

Eğer her iki taraf da bu aşk için çaba sarf ederlerse, birbirlerine olan etkileşimleri ilerleyen zamanlarda çok daha ciddi bir beraberliğe dönüşebilir. Bu ikilinin ortak kararlar alması zaman zaman zor olabilir. Farklı duyguları bunların zıtlaşmasına neden olsa da, birbirlerine karşı anlayış göstermeleri durumu değiştirecektir. Balık, çok çabuk etkilenir ve kolay üzülebilir. Bu durumda da yanlış anlaşılmalar balık burcunun üzülmesine neden olabilir. Ama karşısındakine karşı oldukça hassas olan terazi burcu için balık burcunu bu durumlarda alttan almak çok da zor olmayacaktır. Beraberliğin uzun sürmesi ise tamamen bu ikilinin ellerinde. Zira başlarda birbirleri için kusursuz birer partner olmayacaklar.

Terazi ve Balık için, birlikte cinsel yaşam yoğun şekilde duygusallıkla bezenmiş, romantik paylaşımlarla desteklenen, oldukça doyurucu bir alandır. Cinsellikte zariflik, şefkat ve sevgi seksin temel taşları halindedir.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Balık Burcu burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %65 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment