Balık Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu

balik-burcu_balik-burcu

Balık ve balık su elementinden olduklarından birbirine karşı müthiş bir çekim ile yaklaşır. Nitekim hayal gücü geniş olan ve manevi açıdan bakıldığı zaman dünyaya çok zengin bir açıdan yaklaşabilen balıkların, duygusal yönden aralarında pek bir sorun yaşanmaz. Balık burçları arasında ki sorunlar genelde maddi konulara bağlıdır. Aşırı derecede manevi yönü güçlü olan ve duygusal tarafına daha çok önem veren balıklar, para kazanmayı ya da genel olarak maddi durumları pek fazla önemsemez. Oysa ki iki balık burcunun evlenmesi, çocuk yapması gibi durumlar sonrasında bu yaklaşımların biraz düzenlenmesi gerekir. Eğer bunu düzeltebilen ve maddi açıdan gerekli olan sorumluluğu alabilen balık çiftleri olur ise ilişkileri her açıdan çok daha mükemmel bir hal alır. Unutmayın, sislerin ve gazların yöneticisi olan Neptün, balıkların da yöneticisi konumundadır. Bu nedenle en azından taraflardan birinin düzene ve maddiyata önem veren bir yöne girmesi, ilişkinin yönünü olumlu olarak değiştirecektir.

Balık erkeği ile Balık kadınının uyumu mükemmeldir! İki burç da maddiyata önem vermediği için en büyük sıkıntıları maddiyattan yana olur. Balık burcu yalnızlığı sevdiği kadar birlikte hareket etmeyi de çok sever. Bu yüzden partilerde, açılışlarda, eğlencelerde bulunmak için can atarlar. Balık kadını ile Balık erkeğinin cinsel uyumu da tıpkı duygusal ilişkileri gibi mükemmeldir. İçgüdüleri kuvvetli olan Balık karşısındaki insanın ne istediğini bilir ve karşısındakini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Balıklar için hayır yapmak ve arada yalnız kalmak çok önemlidir, İkinizde yaratıcısınız, hayal gücünüz geniş ve dünyaya yaklaşımınız manevi yönden çok zengin. İkinizin de balık olması, birbirinize karşı daha çok anlayış göstermenize neden olacaktır ve yalnız kalmak istediğiniz de sorun yaşamadan kendi iç dünyanıza çekilme şansını bulacaksınızdır. Üstelik hayır işlerini seviyor olmanız çeşitli hayır kurumlarına ufak da olsa bağışlar yaparak manevi yönden kendinizi rahatlatmanıza yardımcı olmaktadır ki bu da balıklar arasında ki uyumu, bağı daha da güçlendirmektedir. Her ikisi de su grubuna mensup balık ve balık burcu ilişkisi, gelecek için de umut vadediyor. Gelişmiş sezgi ve içgüdülerinizle başkalarının duygularını anlar ve özen gösterirsiniz. Sadece bu özelliğiniz bile sizi hayat boyu bir arada tutabilir.

Bu ilişki, ya iyidir ya kötü. Ortada bir yerde durduğunu görmek oldukça zordur. Bu ikilinin birbirlerini cesaretlendirmesi gerekir ve birinin daha baskın karakterde olması gerekir. Yoksa bu ilişkide günde 10 kere kavga çıktığını, hep yanlış anlaşılmaların olduğunu görebilirsiniz. Eğer bir balık burcuysanız ve karşınızda diğer bir balık burcu varsa, bu ilişkide her ikinize de büyük iş düştüğünü söyleyebiliriz. Balık burcunun sezgileri oldukça kuvvetlidir. Bu durumda da balık ve balık burçları, birbirlerini konuşmadan da anlayabilirler. Sadece gözlerle bile anlaşmaları, bu ilişkiyi çok daha seksi yapacaktır.Modern hayatın hızı ikinizi de yıpratır. Suya yakın yerlerde dinlenip yenilebilirsiniz. Aynı şekilde evde huzur ve uyum aradığınız için birbirinizin yalnız kalma isteğine anlayış gösterirsiniz. Balık burcu, romantik ve tutkuludur.

Bu da yatakta da mutlu ve aktif olacaklarını gösterir. Romantizmden hoşlanan ve yatakta da bunu yansıtan balık ve balık ikilisinin ilişkisi, evlilikle de sonuçlanabilir.

Bunu da oku :  Osmanlı'nın Astrologları: Müneccimbaşılar

Balık Burcu burcu kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %90 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment