Yay Burcu Kasım Ayı Yorumu

yay-kasim

Yay Burcu Kasım Ayı Yorumu
Sevgili Yay Burcu ve bilhassa yükselen Yay Burçları,

Kasım ayı gökyüzü hareketli gündemini sürdürmeye devam ediyor. Bir buçuk yılda bir retro yapan Venüs 5 Ekim’de Akrep burcunda geri hareketine başlamıştı. Kasım ayında Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçecek. Aynı zamanda Jüpiter 12 yıllık döngüsünü tamamlayarak burç değiştirip Akrep burcundan evi olan Yay burcuna geçiyor. Jüpiter Yay transitinin şanslı etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bu kavuşumu burç dönemlerinizde daha detaylı olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 16 Kasımda Venüs Retrosu tamamlanırken, 17 Kasımda Merkür retro yapmaya başlayacak. 7 Aralığa kadar Yay burcunda gerilemeye devam edecek.

Gelelim Yay Burcunun Kasım ayında haritalarındaki yansımalarına;

Venüs 11. evinizde retroya devam ediyor olacak. Sosyal çevreniz bu dönemde huzur vermeyebilir. Arkadaşlarınızdan aradığınız desteği bulamayabilirsiniz. Kendi başınıza zaman geçirerek yalnızlığın hazzını bu dönemde farkedeceksiniz. Bu retro, “Ben ve ailem bana yeter.” hissi oluşturacak sizde 16 Kasım’a kadar. Serbest meslek sahibi iseniz büyük siparişleri gerçekleştirmenizde ya da yetiştirmenizde sorunlar yaşayabilir bundan dolayı bir sıkıntı yaşamanız söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay 12. evinizde gerçekleşecek. Tatile çıkmak gündeminizde yoksa dahi böyle bir fırsat yakalayabilirsiniz. Çevrenizden uzaklaşıp inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Fiziksel anlamda yapacağınız bir müdahale yada estetik bir dokunuş yaptırdığınızda teknik sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca ağzınızdan çıkmaması gereken sözleri sarfediyor olabilirsiniz. Bu sizi biraz utandırabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 7. evinizde gerçekleşecek. Havada duran, ayağı yere basmayan ilişkilerde sonlanmaları ifade ediyor. İlişkiniz anlamında sizi bir bitişe getirebilir. Fakat Merkür’ün desteklemesiyle ilişkiniz hakkında sorunları konuşarak çözme şansınız mümkündür.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment