Terazi Burcu Kasım Ayı Yorumu

terazi-kasim

Terazi Burcu Kasım Ayı Yorumu
Sevgili Terazi Burcu ve bilhassa yükselen Terazi Burçları,

Kasım ayı gökyüzü hareketli gündemini sürdürmeye devam ediyor. Bir buçuk yılda bir retro yapan Venüs 5 Ekim’de Akrep burcunda geri hareketine başlamıştı. Kasım ayında Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçecek. Aynı zamanda Jüpiter 12 yıllık döngüsünü tamamlayarak burç değiştirip Akrep burcundan evi olan Yay burcuna geçiyor. Jüpiter Yay transitinin şanslı etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bu kavuşumu burç dönemlerinizde daha detaylı olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 16 Kasımda Venüs Retrosu tamamlanırken, 17 Kasımda Merkür retro yapmaya başlayacak. 7 Aralığa kadar Yay burcunda gerilemeye devam edecek.

Gelelim Terazi Burcunun Kasım ayında haritalarındaki yansımalarına;

Venüs 1. evinizde retroya devam ediyor olacak. Bedeninizde ve kişiliğinizle ilgili gündemlerinizde yaptığınız seçimler sizi çok tatmin etmeyebilir. Keşke yapmasaydım dememeniz için 16 Kasım tarihinden sonrasını beklemeniz daha faydalı olacaktır. Özellikle ilk defa denenen estetik amaçlı işlemler sıkıntılı sonuçlar doğurabilir. İnsanlardaki kişisel algınızı değiştirmeye çalışmanızda pek iyi sonuçlar vermeyecektir. Fakat bu retroda ki sorunları dengeleyen üzerinizdeki baskıyı biraz azaltan ilişkiniz olacaktır. Burada rahat ilerleyişiniz sizi bu anlamda ferahlatacaktır.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay parasal konularda yeni adımlar atmanıza sebebiyet verecektir. Maddi güvenliğinizi arttıracak yeni iş fikileri yada yeni işe girmekte bu zamanlarda söz konusu. Ayrıca yeni bir yatırım kararı aldırabilecek bu dönem Venüs retrosunun son günlerinde dikkatli davranmanız açısından önemli.

Bunu da oku :  Yay Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. İletişim ve beceri edinme anlamında aksaklıkları beraberinde getirecek. Yanlış elektronik postalar, yanlış bilgilendirmeler gibi ufak tefek iletişim kazası yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.
23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda yeni bir hayat görüşü edinmeniz anlamda sizi destekleyecektir. Hayatımın akışı böyle olmalı diyorsanız şanslı bir dönemdesiniz. Ayrıca yurtdışı bağlantılı işlerinizi sonlandırabilir, planlı seyahatlerinizi iptal edebilirsiniz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (1 vote)
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment