Başak Burcu Kasım Ayı Yorumu

basak-kasim

Başak Burcu Kasım Ayı Yorumu
Sevgili Başak Burcu ve bilhassa yükselen Başak Burçları,

Kasım ayı gökyüzü hareketli gündemini sürdürmeye devam ediyor. Bir buçuk yılda bir retro yapan Venüs 5 Ekim’de Akrep burcunda geri hareketine başlamıştı. Kasım ayında Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçecek. Aynı zamanda Jüpiter 12 yıllık döngüsünü tamamlayarak burç değiştirip Akrep burcundan evi olan Yay burcuna geçiyor. Jüpiter Yay transitinin şanslı etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bu kavuşumu burç dönemlerinizde daha detaylı olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 16 Kasımda Venüs Retrosu tamamlanırken, 17 Kasımda Merkür retro yapmaya başlayacak. 7 Aralığa kadar Yay burcunda gerilemeye devam edecek.

Gelelim Başak Burcunun Kasım ayında haritalarındaki yansımalarına;

Venüs 2. evinizde retroya devam ediyor olacak. Venüs retrosu yaptığınız seçimlerde değerlendirmelerinizi körleşebilir. Bu nedenle özellikle parayla ilgili tüm işlerde bir kez daha düşünmenizde yarar olacaktır. Yaptığınız yatırımda yanlış karar alabilirsiniz örneğin. 16 Kasım’dan sonra daha reel bir karar alabilirsiniz. Eğer karar vermek zorundaysanız bu hususta bilgisi olan kişilere danışmanız daha sağlıklı olacaktır. Büyük bütçeli alışverişlerinizi retro sonrasına bırakmanızı tavsiye edebiliriz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay daha yetkin daha verimli biri olmanız adına yapacağınız çalışmaları, alacağınız eğitimleri destekler. Eğitim ve kendinizi geliştirme adına yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca insanalara kendinizi deklare etmede daha avantajlı olur, yeni müşteriler kazanabilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Evdeki ve ailenizde ki ilişki ve alanları kapsar. Evde küçük tamiratlar, tesisat sorunları, ev eşyalarınızın sorun çıkarması gibi ufak aksaklıklar çıkarabilir. Ayrıca evebeynlerinizle aranızda ki iletişimde sorun çıkabilir, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda iş hayatında yol ayrımına girmenize sebebiyet verebilir. Kariyeriniz için bazı kapıları kapayıp farklı kapılar çalabilirsiniz. İş değişikliği gündeminizde olabilir. Yada iş yerinizde yeni bir görevle vazifelenebilirsiniz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment