İkizler Burcu Kasım Ayı Yorumu

ikizler-kasim

İkizler Burcu Kasım Ayı Yorumu
Sevgili İkizler Burcu ve bilhassa yükselen İkizler Burçları,

Kasım ayı gökyüzü hareketli gündemini sürdürmeye devam ediyor. Bir buçuk yılda bir retro yapan Venüs 5 Ekim’de Akrep burcunda geri hareketine başlamıştı. Kasım ayında Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçecek. Aynı zamanda Jüpiter 12 yıllık döngüsünü tamamlayarak burç değiştirip Akrep burcundan evi olan Yay burcuna geçiyor. Jüpiter Yay transitinin şanslı etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bu kavuşumu burç dönemlerinizde daha detaylı olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 16 Kasımda Venüs Retrosu tamamlanırken, 17 Kasımda Merkür retro yapmaya başlayacak. 7 Aralığa kadar Yay burcunda gerilemeye devam edecek.

Gelelim İkizler Burcunun Kasım ayında haritalarındaki yansımalarına;

Venüs 5. evinizde retroya devam ediyor olacak. Size keyif ve neşe veren durumların biraz ertelemeniz söz konusu olabilir. Çünkü bu dönemde daha önce aldığınız keyifi yaşadığınız neşeyi hissedemeyebilirsiniz. Ayrıca gönül ilişkinizi ve flört durumlarınızı da Kasım’ın ortasına kadar daha gergin geçeceğini söylemekte yarar var. Çocuk sahibi iseniz onların eğitim pürüzleri ve çıkan aksilikler nedeniyle biraz daha fazla uğraşmanız gerekebilecek. Ayrıca daha önce göze alamadığınız riskli işlere kalkışabilir çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz. Yargı tartınızın bu dönem bozuk olduğunu aman unutmayın!

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ile daha önce düşündüğünüz ve istediğiniz düzen için adım atacak ve rutinlerinizi yeniden revize edeceksiniz. Sağlıklı bir yaşama yeni başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda da ast ve üst ilişkileri açısından da yeni bir düzen ve prosedür düzenlenmesi mümkün olabilir. Ya da devamlı yaptığınız, süre gelen işler dışında yeni bir görev ile görevlendirilebilirsiniz, hazırlıklı olun!

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. İlişkinizi baz alacak bu retro partrenizle birbirinizi yanlış anlamanıza sebebiyet verebilir. Gerçekleşecek iletişim sorunları aranızda ufak tefek gerginliklerin oluşmasını sağlayabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 1. evinizde gerçekleşecek kişiliğinizi yansıtma biçiminizde bir sonlanmaya gitmenize sebep olabilir. Örneğin giyim tarzınızı, saç stilinizi değiştirmek başkalarının gözündeki algınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Mevcut olanı bitimek yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz bu anlamda.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment