Akrep Burcu Ocak Ayı Yorumu

akrep-ocak-2019-burc

Akrep Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep Burçları ve bilhassa yükselen Akrep Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 3. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Yeni bir iletişim yeni projeler yeni eğitimler ve yeni iletişim kanalları gündeminizde olacak. Kontrat ve sözleşmeler ile yeni dönüşümler yaşayabilirsinz.

Daha becerikli daha yetenekli bir insan olmak istiyorsunuz. Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bu değişimler sizi biraz korkutabilir, endişeye kapılmadan soğukkanlı davranmalısınız. Bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir. Önümüzdeki 1,5 yıl boyunca hep yeni kararlar alacağınızı böylelikle hayatınızı dönüştürmeyi başaracağınızı söyleyebiliriz.

Bunu da oku :  Koç Burcu Mayıs Ayı Yorumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Akrep’ler. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Alacaklarınızı tahsil edebilir, para girişi sağlanabilir. Maddi bereketi gayet derinden hissedeceğiniz günler sizi bekliyor olacak.

20 Ocak itibariyle ebeveynler, eş ve çocuklar ile ilgili iletişimler dikkat çekecek. Evinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Ailevi konularda problem çözmek, uzlaşmalar açısından gayet hoş bir transit olacaktır.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 10. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Hayatınızda yalpalayarak ilerleyen bir kariyer yaşantınız varsa kariyer değişikliğine gidebilirsiniz. Bunun yanında istediğiniz gibi giden bir işe sahipseniz terfi alabilir, yetkin birinden destek görüyor olabilirsiniz. Bunun yanında yaşınıza ve cinsiyetinize göre teyze, hala, dayı, amca, büyükanne, büyükbaba olacağınızın müjdelerini alabilirsiniz.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ocak ayında Mars transiti vesilesiyle sağlık konularına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca ekip çalışmalarında çok verimli olmayabilirsiniz, inatlaşmalar sizi zorlayabilir. Bu nedenle sert çıkışlar yapmamaya özen göstermeniz iyi olacaktır.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Kadını - Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 11 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment