Aslan Burcu Mart Ayı Yorumu

aslan_mart_2019

Aslan Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan Burçları ve bilhassa Yükselen Aslan Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay ile finansal alanlarda başlangıçlar söz konusu olabilirken, çevrenizden maddi desteğini de alacağınız bir dönem söz konusu olabilir. Ayrıca yeni bir tedavi yöntemi keşfedebilirsiniz. Hastalığınız ve tedavisi hakkında biraz kaygılı olabilirsiniz.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

İş hayatınızda özellikle üstlerinizle aranızda fikir ayrılıkları ve zaman zaman gerginlikler söz konusu olabilir, sakin olmaya çalışın.

Bunu da oku :  Koç Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile kişisel eforlarınız ve iletişimlerinizde daha net davranacağınız bir döneme giriyor olacaksınız. Ayrıca kardeşlerinizin ve yakın çevrenizden insanların hayatlarında değişikler söz konusu olacaktır.

İlişkilerinizde Venüs etkisi mart ayına damgasını vuracak. Çözümleyemediğiniz problemlere şifa olacak bu etki hayatınıza da farklı bir bakış açısı yaşatacak.

Uranüs’ün Boğa geçişi ile kariyer hayatınız hayli hareketleneceğe benziyor. Ani işe girişler, ani işten çıkışlar, terfiler, kısacası iş hayatınızda beklenmedik gelişmelere açık bir 7 sene sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda kariyerinizde de sil baştan değişikliğe gidebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkaracak mutlak değişimlere hazır olun.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment