Aslan Burcu Nisan Ayı Yorumu

aslan-nisan-2019

Aslan Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan Burçları ve bilhassa Yükselen Aslan Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Aslanlar,  Koç burcunda gerçekleşecek yeniay  ile inançlarınız ve hayat felsefenizde bir tazelenme söz konusu olabilir. Aslında çoğu şeyin bildiğinizden farklı olduğunu hissedeceğiniz bir aydasınız. Bunun yanında yargısal süreçleriniz adına güzel haberler veren yeniay sizi duruşunuzla, hayata bakış açınızla tazeleyecek.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Aslanlar, yurtdışı iş bağlantıları ve eğitimler ile dolu dolu bir ay yaşamanız muhtemel. Üzerinizde olan miskinliği atarak yola düşmeye hazırlanmalısınız. Seyahat ve görüşmeler içinde yoğun tempolu, kariyerinizi yakından ilgilendirecek Uranüs – Boğa burcu transiti de 7 yıl sürecek bir serüvene başladı bile. Yeni sözleşmeler, iş anlaşmaları gündeminizde bol bol bulunacaktır. Eforunuz bu anlamda çok yüksek gözüküyor. Anilikler ile hareketli bir iş yaşamı sizi bekliyor olacak.

Bunu da oku :  Yay Burcu 2019 Yorumu

Borç para bulma, borç ödeme gibi konularda sizi destekleyecek Venüs ile finansal anlamda rahatlama yaşayabilirsiniz.

Aşk / İlişkiler

Aşk ve gönül ilişkileri adına bir kaç ay zorlanabileceğinizi söyleyebilirim. Bu durum sevdiğiniz insanı yoracaksa da yazın çoğu sorun tatlıya bağlanıyor olacaktır. İlişki anlamında iç hesaplaşmalarınız söz konusu olduğundan ilişkide olduğunuz kişiyi ihmal ediyor olabilirsiniz.

Sosyal hayatınızda güzel açılımları destekleyen Nisan ayı, hayattan keyif almayı, arkadaşlarla paylaşımı ön plana getirecektir.

 

Aile / Sağlık

Alacağınız büyük kararlar arifesinde kardeş ve yakın akrabalarınızdan destek alacağınız gibi ilk önce ufak bir tepkiyle de karşılaşabilirsiniz.

Sağlınızı ihmal ettiğinizi kabul edip yaptığınız hataları gözden geçiriyor olacaksınız.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment