Başak Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Başak Burcu Yorumları

Başak Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve Özellikle Yükselen Başak’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Başak Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken kişisel gelişiminiz adına her yapıyor iseniz burada yaşadığınız pürüzleri bit kurtarıcı edasıyla temizleyecek bir enerji getiyor Aralık ayı. Ayrıca sık görüştüğünüz sosyal çevrenizle yaşamış olduğunuz problemleri daha kolaylı çözme yoluna gideceksiniz. Üstelik bunu yaparken hem ılıman tavırlar sergileyip hemde mantıkla yaklaşacaksınız. İşinizde bilgi alışverişinde bulunduğunuz insanların bir şekilde takdirlerini alma şansınız oldukça yüksek gözüküyor.

Aralık ayının gündemi daha çok 4. eviniz odaklı olacak. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde eğer yeni bir ev alma yada ev değiştirme, ev eşyası alma, yenileme, araba alma, yenileme gibi bir hayaliniz varsa güzel bir enerjiyle sizi destekleyecek diyebiliriz. Lakin bu kararı verirken biraz ayakları yerine basmayan hayllerle yola çıkarsanız yarı yolda kalma ihtimaliniz yükselecektir. Öte yandan aile büyüklerinizden destek alabilirsiniz ama bu hayal ettiğiniz kadar büyük olmayabilir.

Bunu da oku :  Başak Burcu Ocak Ayı Yorumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay ile hayat planlarınızda köklü bir değişikliğe gitmek isteyebilir, yönünüzü tamamen farklılaştırabilirsiniz. Ya da bu planları erteleme yoluna gidebilirsiniz. Ayrıca bir yerden toplu bir para bekliyor iseniz onu finanse ederek konuyu kapatabilirsiniz. Bu gelişmelerin hepsi sürpriz bir şekilde aniden gündeminize gelebilir.

17 ila 25 Aralık arasında özellikle ev, araba, mülk gibi mevcudiyetlerin satış sözleşmesini imzalamanız için güzel bir dönem olacaktır. Bu dönemde aile kurabilir, güzel başlangıçlar yapabilrisiniz. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment