Başak Burcu Ocak Ayı Yorumu

basak-ocak-2019-burc

Başak Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve bilhassa yükselen Başak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 5. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Keyif aldığınız konularda yeni bir sürece giriyorsunuz. İşler kolaylaşırken alışık olmadığınız için boşluğa düşebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizi daha çok farkedebileceğiniz bir ay olabilir.

Hayatınızı akışa bırakıyorken tuttuğunuz iplerin elinizden kaymasıda sizi çekinceye sürükleyebilir. Özellikle hoşlandığınız biriyle ilişki başlatma konusunda kaygı duymaya başlayabilirsiniz. Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Kova Burcu Nisan Ayı Yorumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Başak’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Önünüze çıkabilecek ticari ilişkileri fazla gözünüzde büyütebilir bu da kafa karışıklığınıza sebep olabilir. Parasal olarak güzel açılar verirken hanenizde para girişi olabilir.

20 Ocak itibariyle yeni fikir, iş ve projeler önünüze bir bir çıkabilir. Hatta yeni çalışmalar sizi baya yoracağa benziyor.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 12. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Gizli saklı işlerinizin ortaya çıkması bu dönemde sizin sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir. Manevi ve psikolojik çözümlemeleride beraberinde getiren gündemler odağınız olacaktır. Dinlenmeye ihtiyacınız olduğunun farkında olmalısınız.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ocak ayında Mars transiti vesilesiyle kredi yada borç alma konularında çalışan bir enerji olacak. Kaynak bulma konusunda mücadeleci olacağınız bir ay sizi beklerken bu konularda çok süratli kararlar vermemenizi tavsiye ederiz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment