İkizler Burcu Ocak Ayı Yorumu

ikizler-ocak-2019-burc

İkizler Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler Burçları ve bilhassa yükselen İkizler Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzudikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 8. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Eşinizin ya da eşinizin ailesinden gelir getirisi söz konusu olabilir. Miras veya nafaka kazanabilirsiniz. Eğitim alıyorsanız burs alabilir bu alanlarda destek görebilirsiniz. Çalışıyorsanız prim almanızı sağlayabilir ya da talep ettiğiniz krediyi elde edebilirsiniz.

Kaygılarınızın bu ay sizi ele geçirmesine izin vermeyin.  Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuzdur. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bazı şeyleri ardınızda bırakma söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili İkizler Burçları. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Ayrıca uzak mesafe ilişkileri kapınızı çalabilir, karşınızdakini gereğinden fazla gözünüzde büyütebilirsiniz. Bolluk bereketlik açısından güzel zamanlar olacak.

20 Ocak itibariyle inançlarınızı ve hayat felsefenizi yeniden gözden geçireceğiniz özel zamanlara girmiş olacaksınız.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 3. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Kardeşlerinizin hayatlarında önemli gelişmeler olurken, alacağınız bazı kararlarda aileniz ve yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilirken aranızda açılabilir. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Var olanı korumak isteyeceksiniz…

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

İş hayatınızda mücadele ruhunu Mars transiti ile tekar kazanabilirsiniz. Yer yer gerilim yaşasanızda kariyer hayatınızdaki hırs ve sorumluluk almada ki gücünüz ile verimli bir ay geçireceğinizi söyleyebiliriz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment