Koç Burcu Ocak Ayı Yorumu

koc-ocak-2019-burc

Koç Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Koç Burçları ve bilhassa Yükselen Koç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 10. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Özellikle kariyer, başarı, meslek ve sorumluluklar alanında yenilikler verecek. Genel olarak Ocak ayında üslerinizle olan ilişkileriniz, kendinizi iş ortamında ifade edişiniz dikkat çekiyor.

Kariyer değişimi, meslek değişimi, itibar ve kıdem gibi konularda değişim sizi korkutabilir ya da adım atmakta çekinebilirsiniz. Artık bişeyler bitmiştir ve dönüşüm bekliyorsunuzdur. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bunun içinde işinizden ayrılmanız ya da var olan meslekleğinizden vazgeçmeniz söz konusu olabilir.

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Koç’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Ayrıca uzak mesafe ilişkileri kapınızı çalabilir, karşınızdakini gereğinden fazla gözünüzde büyütebilirsiniz.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Nisan Ayı Yorumu

20 Ocak itibariyle hedeflerinize daha çok odaklanıyorsunuz. Sosyalliğiniz üst seviyede diyebiliriz. Aynı zamanda hayat görüşünüz, felsefenizde bakış açınız değişebilir.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 5. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Hayatınızın aşkıyla karşılaşabilir ya da ilişkinizi ileri seviyeye taşıyabilirsiniz. Bazılarınız ise gönlünüzdeki kişiden vazgeçme noktasına gelebilirsiniz. Öte yandan evli olanlar çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Var olanı korumak isteyeceksiniz…

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment