Oğlak Burcu 2019 Yorumu

oglak

OĞLAK BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Oğlak Burçları ve bilhassa Yükselen Oğlak Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Oğlak Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Oğlak’lar,
2019 yılında bekarsanız, gönlünüz boş ise kendinizi ilişki içinde bulabilirsiniz. İyi giden ilişkiler seviye atlayarak, ciddi kararlar aldırabilir. Bunun yanın sıra sürünen ilişkiler bitebilir. Evliyseniz, geçinemediğiniz evlilikleri bitirebilirsiniz. Ya da orta seviye de bir evliliğiniz varsa eşinizin hayatında ki gelişmelere de şahit olabilirsiniz.

Kendinize odaklı olacaksınız. Çevreniz bu anlamda sitemkar davranabilir. Bireyselliğiniz ve özgürlüğünüz bu dönemde ön planda olabilir. Özellikle değer verdiğiniz kişi ile gerilimler yaşayabilirsiniz. Ben, sen, biz dengesine dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Yeni ve iyi bir ortak edinebilirsiniz ticaretle uğraşıyorsanız. Ortak olduğunuz bir iş varsa sorunlar yaşıyorsanız sonlandırabilirsiniz.

Satürn hala birinci evinizde. Hayata bakış açınızı soğuklaştırabilir. Gençseniz bile tecrübeli, yaşını almış bir insan gibi düşünmeye başlayabilirsiniz. Davranış değişir, olgunluk getirir. Sorumluluklardan yorulma eğilimi bu dönemde daha artacak fakat yorulmadan güzellikler elde edemeyeceğinizin farkında olan yine sizsiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Mart Ayı Yorumu

Genel bir tatminsizlik verecektir. Kişisel özellikleriniz ve bedeninizle ilgili tatminsizliğiniz ortaya çıkabilir. Bu nedenle bu sene atacağınız adımlar hayatınızın 30 yılını etkileyecektir. Geçmiş 30 yılınızı geride bırakacak, yepyeni bir döngüye gireceksiniz.

Yaşamı kontrolünüzde tutma çabanızı bu sene yenebilirsiniz. Birilerine güvenip, kontrolü elinizde gevşetmek adına gökyüzü sizi destekliyor. Kontrolcülüğünüzü törpüleyebilirsiniz.

Jüpiter kendinizle, travmalarınızla yüzleştirecerek, barıştıracak. Daha güçlü hissedeceksiniz. Sezgilerinizi yükseltebilir. Sizi sahneye çıkmadan önce hazırlık aşamasında göreceğiz bu sene. Çünkü 2020 yılında Jüpiter transiti sizin evinizde gerçekleşecek.

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. Süpriz gelişmeler yaşatabilir. Ani hızlı aşklar getirebilir. Ani soğuma ve ısınmalar getirebilir. Yaratıcı yönlerinizi keşfetme zamanı. Yaratıcı yönlerinizin farkına vararak para kazanma şansınız bile var. Size sürpriz hamilelik getirebilir. Böyle bir durum istemiyorsanız, daha dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment